Synofit Magnium

(Advertorial)


Synofit Magnium: vloeibare formule voor sterke botten

Formule uit de zee voor sterke botten*

Synofit is beroemd geworden om haar gewrichtsproducten: de vloeistoffen met Curcumine en Zwarte bes-blad worden inmiddels door duizenden mensen gebruikt. Ook bestaan er capsules waar de unieke vloeistof in aanwezig is. Verder bevat de formule GLMaxģ Groenlipmossel en Boswellia. De vele tevreden gebruikers zijn vaak ook op zoek naar een product voor sterke botten. Daar wil Synofit nu ook in voorzien met de nieuwe productlijn van Synofit Magnium*.

Synofit is naar de zee gegaan voor de nieuwe formule voor de botten: Calcium uit de Rode alg (die bij IJsland voor de kust groeit), Magnesiumcitraat, en de Vitaminen K2, D, B2, B3 en B6 zijn de hoogwaardige ingrediŽnten van Synofit Magnium. De Rode alg is rijk aan Calcium en aan diverse sporenelementen, waaronder Magnesium.

Bij het klimmen van de jaren gaat de gezondheid van de botten steeds meer een rol spelen. Hoe ouder u bent, hoe meer kans er is dat de kracht van de botten begint af te nemen. Synofit Magnium* biedt een goede ondersteuning voor de botten. Het bevat Rode alg, waarvan de Latijnse naam (Lithothamnion calcareum) verwijst naar de bron van Calcium in dit plantje.

Calcium is van belang voor de samenstelling van de botten omdat het een rol speelt bij de botaanmaak. Bij een verhoogde kalkbehoefte voorziet Synofit Magnium het lichaam van maar liefst 199 mg goed opneembare Calcium per dag.

Uitgebreid scala van botvitaminen- en mineralen*

Synofit Magnium bevat ook Vitamine D, wat een rol speelt in de Calciumhuishouding. Ook is Vitamine D goed voor de spieren. Verder is in Synofit Magnium Vitamine K2 aanwezig, omdat dit een rol speelt bij de daadwerkelijke opname van Calcium in het botweefsel. Synofit heeft gekozen voor een kwalitatief hoogwaardig ingrediŽnt, namelijk Vitamine K2-MK7 (Menachinon-7). Vitamine K2-MK7 heeft een bewezen hoge biologische beschikbaarheid, wat betekent dat het een goed opneembare vorm is.

Synofit Magnium bevat verder het goed opneembare Magnesiumcitraat, wat een rol speelt bij de botaanmaak. Daarnaast speelt Magnesium een rol bij het behoud van soepele spieren en draagt het bij aan de vermindering van vermoeidheid. Ook bevat Synofit Magnium de Vitaminen B2 en B6 om de natuurlijke energie in het lichaam te activeren. Voor het behoud van uw sterke botten is bewegen en lichaamsactiviteit belangrijk: en daarvoor is voldoende energie nodig.

Vloeistof in capsules

Synofit Magnium is een totaalformule voor de botten met Rode alg (Calcium), Vitamine K2, Vitamine D, Magnesium en de Vitaminen B2 en B6. Dit nieuwe voedingssupplement onderscheidt zich van andere bottenformules door de vloeibare vorm ťn door de uitgebreide samenstelling. Vanwege de vloeistof in de capsules worden de bestanddelen, na het uiteenvallen van de capsule in de maag, snel en goed in het lichaam opgenomen. Synofit Magnium is verkrijgbaar bij de betere drogist, apotheek en reformwinkel. De verkoopprijs voor een maandverpakking met 60 Synofit Magnium Capsules bedraagt Ä 29,95.

*) Synofit Magnium bevat Calcium, Vitamine K2-MK7, Vitamine D3, Magnesium en de Vitaminen B2 en B6

(Advertentie)-->
(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Orthopedium
Synofit
Letselschade verhalen