Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Carla

Geschreven op: Zaterdag 1 December 2001 om 11:47
Ongepast of beledigend?

Wie heeft er ervaring met hielspoor en de behandeling met ESWT. Dit is Extra Corporale Shockwave Therapie. Ik heb inmiddels 1,5 jaar hielspoor in 1 voet, daar injectie in gehad die niet goed is geplaatst en lichte dystrofieverschijnselen gekregen. Nu, terwijl ik nauwelijks kan lopen, krijgt ook de andere voet hielspoor. Speciale steunzolen van de podotherapeute helpen ook niet. Graag hoor ik ervaringen met hielspoor. 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: robertz@zonnet.nl op Donderdag 6 December 2001 om 17:05 Ongepaste reactie?

Heb goede ervaring met physiotherapeut
onink in doorn


Geschreven door: Carla op Maandag 10 December 2001 om 21:52 Ongepaste reactie?

Hallo,

Bedankt voor uw reactie. Waaruit bestond de behandeling van deze fysiotherapeut. Was dat ESWT? Hoe lang heeft u met hielspoor gelopen voordat u bij hem terecht kwam? En hoe lang heeft de behandeling geduurd voordat het goede resultaten gaf? Bij voorbaat dank voor alle info die u nog kunt geven.


Geschreven door: marianne op Vrijdag 15 Februari 2002 om 20:53 Ongepaste reactie?

ben ook al twee keer geopereert aan een hielspoor en daarna aan mijn enkel,heb daarvoor van alles geprobeert voordat ik het liet opereren,heb daarna veel klachten overgehouden,onderander dacht men ook dystrofie,heb veel pijn kan niet lang lopen of stil staan en met niet bewegen lijkt het wel of er met een hamer op mijn voet is geslagen,voorvoet is doorgezakt,daar komen deklachten misschien vandaan zit nu in het gips en zit te wachten op een oproep in het uz maastricht,willen weer operen,weet niet wat ik zal doen als ik het allemaal geweten had zou ik mij nooit meer aan een hielspoor laten operen


Geschreven door: jokie op Vrijdag 3 September 2004 om 18:50 Ongepaste reactie?

Ik sta op het punt een ESWT-behandeling te ondergaan. Maar nog nergens heb ik gehoord dat het een perfecte remedie is. Ik durf er dan ook nog niet echt aan. Wie overtuigt mij?


Geschreven door: Wim Corstjens op Woensdag 6 Oktober 2004 om 21:34 Ongepaste reactie?

ESWT IS EEN WERKELIJK PERFECTE BEHANDELING VOOR BEPAALDE KLACHTEN. iN MIJN GEVAL EEN VERKALKING IN BEIDE SCHOUDERS. iN HET KADER VAN EEN PROEFOPSTELLING BEN IK BEHANDELD IN HET VU TE AMSTERDAM AAN M'N LINKERSCHOUDER. dAT IS INMIDDELS 5 JAAR TERUG. IK BEN PIJNVRIJ EN DE VERKALKING IS IN ZIJN GEHEEL VERDWENEN. DE PECH IS DAT IK NU IK DE BEHANDELING VOOR DE RECHTERSCHOUDER ZOU WILLEN LATEN DOEN DE VERZEKERING NIET WIL BETALEN. KOSTEN P.M.EURO 1000. INDIEN MEER INFO GEWENST? MAIL WC.CORSTJENS@QUICKNET.NL m.vr.gr.


Geschreven door: an op Donderdag 7 Oktober 2004 om 19:02 Ongepaste reactie?

hai wim
in het Jeroen Bosch ziekenhuis te Den Bosch afd. orthopedie zou je informatie kunnen inwinnen, ook daar worden schouderverkalkingen dmv EWST behandeld en de kosten zijn voor de verz., succes


Geschreven door: an op Donderdag 7 Oktober 2004 om 20:35 Ongepaste reactie?

de arts is dr. Dartee


Geschreven door: valerie op Woensdag 15 November 2006 om 19:56 Ongepaste reactie?

Ik heb mijn hielspoor met goed resultaat laten behandelen met Dr Degeneffe in Sint Truiden Belgie door eswt hij werkt met een toestel van siemens zogezegd een van de beste .Ik had het adres van een Belgische verpleegster die werkt in Maastricht .Ik had een behandeling nodig onder echografie en dit was zeker niet zo duur . Hij vraagt voor de eerste behandeling 150 E indien een tweede nodig was 125E . U kan hem bereiken op 003211673220. Ik zou me zeker niet laten opereren. Ik sprak met andere patienten en die waren ook tevreden.


Geschreven door: vanhoven bert op Woensdag 10 Januari 2007 om 23:20 Ongepaste reactie?

Ik hen een verkalking in mijn schouder laten behandelen met goed resultaat
voor verdere info www.shockwavetherapie.com


Geschreven door: renske op Woensdag 9 Mei 2007 om 16:07 Ongepaste reactie?

ik heb shockwave gehad voor mijn hielspoor, en het heeft echt resultaat geboekt. De pijn en het hielspoor zijn voor 7o% verdwenen. Helaas vergoed de verzekering de behandling niet. Na behandeling 2 weken (bijna) niet gelopen, jammer genoeg is de behandeling (na verdoving) wel pijnlijk. Gelukkig duurt deze maar een paar minuten. Via internet geregeld.


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen