Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Emile

Geschreven op: Vrijdag 25 Oktober 2002 om 20:28
Ongepast of beledigend?

Heeft iemand ervaringen met operaties en meer specifiek: rugoperaties(spondylodese) uitgevoerd in de Isala klinieken te Zwolle (lokatie Sophia)door dr Rondhuis? Dit jaar ga ik nog bij hem onder het mes!

Bedankt alvast voor je reaktie!

groet,
Emile 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: tweeling op Dinsdag 24 Juni 2014 om 14:30 Ongepaste reactie?

hallo emile
mag ik vragen of je inmiddels geopereerd bent in 2002 door dr rondhuis??en hoe dat gegaan is??
ik heb zelf namelijk ervaring met deze dokter

mvg tweeling


Geschreven door: richard van heerde op Woensdag 28 Augustus 2019 om 13:24 Ongepaste reactie?

heeft mn been flink verpoert en hele nare man was het


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen