Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lizzy

Geschreven op: Zondag 14 December 2003 om 15:41
Ongepast of beledigend?

Hoi lotgenoten,
Ik heb een forse ontsteking van de knobbel aan de oorsprong van de grote teen aan de rechtervoet. De huisarts zei, dat het artritis is, en van de orthopeed kreeg ik speciale steunzolen en het advies om zgn. 6-teensschoenen te dragen. Dit doe ik nu al enkele maanden, maar de knobbel wordt steeds dikker en pijnlijker; ik kan mijn schoen nauwelijks meer aan en lopen doet veel pijn. Nu las ik, dat het ook een bunion zou kunnen zijn, en dat je eraan geopereerd kan worden. Heeft iemand hier ervaring mee en tips? Bedankt, Lizzy 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: barbera op Zondag 18 Januari 2004 om 19:41 Ongepaste reactie?

hoi lizzy.
Wat jij me nu verteld dat had ik ook.
Ik had erg veel last, kreeg gewricht- en slijmbeursonstekeing links en rechts. Vervolgens naar 't ziekenhuis voor foto's, bleek dus bunion. Doordat ik plat-,spreid-,knik- en doorgezakte voeten heb. Toen moest ik steunzolen laten aanmeten.Daar heb ik op zich erg veel baat bij, de klachten zijn minder, maar nog steeds veel en vaak pijn. Ik na een jaar, na de steunzolen terug naar't ziekenhuis. Ik ben inmiddels al een tijdje aan het wachten en ik verwacht dat ik deze week mijn bericht binnen zal krijgen over wanneer de operatie plaats gaan vinden. Erg spannend, maar misschien dat ik straks weer "normale" schoenen kan dragen.Dat is dus mijn ervaring, ik hoop dat ik je wat wijzer heb kunnen maken. groetjes Barbera


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen