Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Sonja

Geschreven op: Woensdag 21 Januari 2004 om 19:27
Ongepast of beledigend?

Ik ben op zoek naar lotgenoten die ook net als ik,30 jaar, een spondylodese operatie hebben ondergaan. 4 jaar geleden ben ik geopereerd en hebben ze mijn onderste wervel aan mijn SI gewricht vastgezet met 'bouten en schroeven'. Het gaat heel goed maar heb nog wel veel pijn. Hoe gaan jullie hier mee om? Ook ben ik op zoek naar mensen die na de operatie zwanger zijn geworden. Ik wacht graag op reactie. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Meine op Donderdag 22 Januari 2004 om 12:36 Ongepaste reactie?

Hallo Sonja,

Ik heb onlangs mijn tweede spondylodese (L4-L5) gehad. Van mijn eerste spondylodese (L5-S1) zijn de schroeven en metalen plaatjes weer verwijderd nadat er een stevige botfusie was. Ook van mijn tweede spondylodese zullen hoogstwaarschijnlijk de schroeven weer worden verwijderd. Dit omdat de schroeven in combinatie met littekenweefsel mogelijk klachten geven.

Mijn operatieverslagen en meer uitleg kun je vinden op http://members.chello.nl/m.v.d.sluis

Groeten en beterschap, Meine


Geschreven door: Madeleine Voogd op Woensdag 11 Februari 2004 om 13:17 Ongepaste reactie?

Hallo Sonja,

Hebben ze bij jou L5-S1 vastgezet of het SI-gewricht? Dat zijn namelijk 2 verschillende gewrichten. Bij mij is L4-S1 vastgezet, maar heb nu last van mijn SI-gewricht.


Geschreven door: hoi Madeleine op Zaterdag 21 Februari 2004 om 12:00 Ongepaste reactie?

beetje een late reactie, maar bij mij hebben ze de L5 aan de SI vastgezet.Dus de laatste wervel aan het SI-gewricht.


Geschreven door: Madeleine op Donderdag 26 Februari 2004 om 12:25 Ongepaste reactie?

Hoi Sonja,

Ik ben eigenlijk heel benieuwd naar de beperkingen die je hebt na deze operatie. Want ze zijn bij mij ook van plan om het SI-gewricht vast te gaan zetten. Wat voor pijnklachten heb je nu nog? Waarom hebben ze bij jou het SI-gewricht vastgezet?

Ik hoop op een reactie: Madeleine


Geschreven door: j. aukes op Dinsdag 9 Maart 2004 om 13:47 Ongepaste reactie?

hoezo vastzetten ?

mijn vrouw heeft jarenlang(25 a 30 jaar)problemen in L4 L5 gehad ,dankzij onze fysiotherapeut, hebben we kontakt gelegd met Dr. Abbink. u kunt methode en uitvoering vinden op

www.dr-abbink.de

de resultaten voor mijn vrouw zijn verbazend goed (uitstekend ) te noemen.

er is onder meer een stabilisatie (flexibel) houden van de wervelkolom uitgevoerd


Geschreven door: hennie van der laan op Dinsdag 6 April 2004 om 19:50 Ongepaste reactie?

Bij mij is 2 jaar geleden de wervel L5-S1 vastgezet door een stukje bot uit de heup te gebruiken. Na drie maanden gips kan ik alles weer doen en zeer weinig last behalve bij ongesteldheid willen de spieren wel eens vervelend zijn. Ik ben hier dus zeer tevreden over


Geschreven door: Vraagje op Dinsdag 12 Maart 2019 om 20:45 Ongepaste reactie?

Beste Hennie, waar in welk ziekenhuis is de ingreep uitgevoerd?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen