Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Hermien

Geschreven op: Woensdag 18 Februari 2004 om 10:07
Ongepast of beledigend?

ik heb al sinds 1996 pijnklachten aan schouder en sleutelbeen .Na veel ziekenhuis bezoek revalidatiearts, injecties met cortison.Weet ik eindelijk wat ik heb nl. Osteitis condensans(chronische onsteking aan sleutelbeen) Wie heeft dit ook en weet een therapie of operatie advies voor mij zodat ik eindelijk een keer pijn vrij kan zijn. 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 10 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10]

Geschreven door: Desi op Zondag 12 December 2004 om 20:40 Ongepaste reactie?

Hoi Marieke,

Ik weet wat je bedoelt.
Ik voetbal (soms)nog steeds heel onverstandig maar dat is mijn lust en mijn leven).
Elke x als ik me goed voel stap ik weer het veld op om de res van de avond te vergaan van de pijn maar dat had ik er wel voor over.
Werk je ook nog????


Geschreven door: Desi op Zondag 12 December 2004 om 20:41 Ongepaste reactie?

Willen (ex oc) patienten op mijn vraag willen reageren hoelang het duurde voor dat het oc over was??
Ik heb het nu al 5 jr en ben het nu wel een beetje beu!


Geschreven door: marjo op Woensdag 18 Februari 2004 om 15:43 Ongepaste reactie?

Hallo Hermien

Ik weet niet niet hoe jou klachten zijn ontstaan, maar ikzelf heb een (ongelukje gehad op mijn werk) een palet van ongeveer 150 kilo opgevangen die omviel, met mijn rechterarm, ik ben helaas rechts
dit was in 2001 heb daarna 4 injecties gehad ook onder geleide op de ok
ik heb vorig jaar een open neerplastiek gehad ( slijmbeurs en bot weggehaald) 8 maanden fysio maar mijn pijn is bij het sleutelbeen begonnen en is er naar al die tijd nog steeds
ik heb in januari een mri laten maken en er zit behoorlijk wat vocht bij mijn sleutelbeen dus daar is wat mis
ik sta sinds 2 febr op de wachtlijst want ze gaan nu een stuk van mijn sleutelbeen afhalen vanmorgen kreeg ik te horen dat ik op 11 maart geopereerd word
nu maar afwachten maar volgens mij gaan ze nu op de goede plaats aan het snijden
Hermien tja ik heb nu nog geen antwoord op je vraag gegeven, maar voor mijn gevoel word jij gewoon afgescheept met iets waar je maar mee moet leven, ik ben geen dokter ik ben ook maar een van de vele schouderkneusjes en ik weet dat door die rotschouder je hele leventje op de kop staat maar ik weet dat er mischien ook nog iets anders aan te doen is
hoop ik, en ga anders ergens anders heen voor een second opinion
ik weet niet wat het bij mij uithaalt, maaaaaaar er word tenminste iets aangedaan
kop op en laat je niet zomaar weg sturen

groetjes marjo


Geschreven door: yolanda op Maandag 23 Februari 2004 om 19:17 Ongepaste reactie?

hoi hermien en marjo,

mag ik vragen wat bij jullie precies de symptomen zijn?
ik heb ook al bijna 2 jaar pijn rond mijn sleutelbeen en de huisarts weet niet wat het is en nu ben ik eindelijk doorverwezen.
soms heb ik zo'n pijn dat ik nauwelijks meer iets kan met die arm, maar soms gaat het ook weken goed.


Geschreven door: hermien op Dinsdag 24 Februari 2004 om 09:16 Ongepaste reactie?

Hoi Jolanda,
De symptomen zijn :een verdikking rond het sleutelbeen,niet goed je arm op kunnen tillen,weinig kracht in je arm hebben,last van verkrampingenin je hand.pijn in je nek. En voor de rest flink wat pijn.Ik ben trouwen nu doorgestuurd naar de fysiotherapeut. Maar als dit niet helpt, want ik ga al voor de zoveelste keer inde laaste paar jaar heen. Wil ik doorgestuurd worden naar een orthopeed. Want ik heb gehoord dat ze nu wel sleutelbeen operaties doen en een paar jaar geleden nog niet. Dus afwachten maar . Wat voor medicatie gebruik je .Ik had in het begin nog wel baat bij paracetamol met codiŽne.
Nou ik hoor nog wel weer van jullie.

Groetjes, Hermien


Geschreven door: yolanda op Dinsdag 24 Februari 2004 om 20:12 Ongepaste reactie?

ik heb eigenlijk alleen pijn rond mijn sleutelbeen en soms last met tillen of mijn arm omhoog doen. straalt niet uit naar mijn arm of nek.
ik weet ook nog niet precies wat het is, maar dacht zelf aan een ontsteking
ik slik soms ibuprofen 400 en dan verdwijnt de pijn voor de helft en na een week slikken gaat het goed, maar wil natuurlijk niet de rest van mijn leven pillen slikken.

ik hoop dat ik snel bij de orthopeed terecht kan en ben benieuwd wat hij zegt.

mag ik vragen hoe oud jij bent hermien? ik ben 23 en heb er ongeveer 2 jaar last van.


Geschreven door: hermien op Woensdag 25 Februari 2004 om 09:09 Ongepaste reactie?

Hoi Jolanda,
Mijn leeftijd is 43 jaar en ik loop nu 8 jaar met pijn en klachten. Maar er ik ben gisteren naar de fysiotherapeut geweest.Ik was er al in geen 5 jaar meer geweest.Deze constateerde dat de boel wel erg vast zat en waarschijnlijk beschadigd .Advies twee behandelingen om te proberen het los te krijgen en pijn verminderen.Als dit niet helpt zorgt hij ervoor dat ik doorgestuurd wordt naar een orthopeed want hij zei: "Dat ze nu alweer veel verder zijn met sleutelbeen en schouder problemen.Als blijkt dat jij een onsteking hebt in je sleutelbeen zal je eerst wel een behandeling krijgen met cortisoninjecties. Nou tot hrens en sterkte ermee ,

groetjes,hermien


Geschreven door: iris op Vrijdag 4 Juni 2004 om 13:14 Ongepaste reactie?

Hoi,
Ik heb ook osteitis condensans.
Na 4 jr ziekenhuis in en uit is inmiddels uitgebleken door een scan dat dit het is.
Ik heb veel last van de schouder en aan de voorkant van de sleutelbeen,ook straalt het uit naar de elleboog.
Verder zit mijn nek,schouder,en rug vast door de verkeerde houding die ik houd door de pijn.
Ik ben nu onder behandeling bij een nek-schouderfysio.
Ik heb verder geen medicijnjen en moet rust houden zodat de pijn het minst is.
Wat is dat voor injecties waar jullie het over hadden hielp het en zijn jullie al verder met iets?
Wie kan mij vertellen hoe lang dit gaat duren.
Ook heb ik het altyd koud en kan moeilijk warm worden en ben vaak moe wie herkend dit ook?
alvast bedabkt Iris.


Geschreven door: Wil op Vrijdag 4 Juni 2004 om 19:15 Ongepaste reactie?

Hallo Hermien en Iris,

Je zou eens kunnen kijken op internet via google naar "acromio clavicula", hier wordt wel duidelijk hoe het in dat gebied zit. Zelf word ik straks ook aan rechter schouder geopereerd, acromion plastiek, dan halen ze een klein stukje van het sleutelbeen af, ik heb er nml.artrose aan en kalkafzettingen vanwege ontstekingen, dan kan dit niet meer mijn spieren en pezen irriteren. Die spuiten met cortison (=hormoon) worden gezet om te proberen de ontstekingen er weg te krijgen. Dit hebben ze ruim 3 jaar geleden ook met mijn linker schouder gedaan, mag maximaal 3 x gebeuren zo'n spuit, maar heeft niets uitgehaald, dat lees je hier ook veel. Ik had er al te lang en te vaak ontstekingen gehad, dan krijg je kalkafzettingen en weefselgroei en daar hebben ze bij mij open neerplastiek gedaan, is een grotere ingreep dan ac plastiek. Ik wens jullie heel veel sterkte, groeten Wil


Geschreven door: joney op Dinsdag 8 Juni 2004 om 08:54 Ongepaste reactie?

Thanxx Will,ik zal eens kijken.


Pagina 1 van 10 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen