Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

yvonne

Geschreven op: Vrijdag 4 Maart 2005 om 13:36
Ongepast of beledigend?

Twee jaar geleden heb ik mijn staartbeentje gebroken en ik heb er nog steeds veel last van.Ik zoek mensen die het staartbeentje hebben laten verwijderen en hun ervaringen hiermee.Mijn arts raadde me dit namelijk af. 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 106 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: marga op Dinsdag 8 Maart 2005 om 11:56 Ongepaste reactie?

Ik ben vorig jaar juni geopereerd aan m'n stuitje, er zijn 4 stukjes afgehaald. Het was zeker geen pretje, maar zou het zo weer doen. Want hele dagen pijn en niet meer fatsoenlijk kunnen zitten is erger dat weet ik nu.
groetjes, marga


Geschreven door: Julia Mak op Maandag 21 Maart 2005 om 10:55 Ongepaste reactie?

Hallo,

Ik heb de zelfde klachten en ik loop al 2 jaar met deze klachten van alles geprobeerd, therapie kussens aparte bedje niet helpt, ik wil alleen van deze pijn af. Ik wil graag mijn staartbeen laten verwijderen ook omdat het totaal geen functie heeft.
Dus ik ben benieuwd naar de reacties


Geschreven door: Michiel, op Vrijdag 1 April 2005 om 14:10 Ongepaste reactie?

Afgelopen zomer heb ik mijn S3 gebroken en ik loop nog steeds met pijnklachten. Als ik sochtends wakker wordt dan is er niets aan de hand, maar na het opstaan begint het. Nog nooit iets gehoord over het operatief verwijderen van het staartbeen. Ben er erg verbaast over want er zit toch heel veel aangehecht? En als je op het Internet zoekt naar het staartbeen dan kom je uit de alternatieve hoek veel informatie tegen over het belang van het sacrem!


Geschreven door: anique op Donderdag 14 April 2005 om 22:00 Ongepaste reactie?

Over 4 weken word ik geopereerd, waarbij mijn staartbeen/stuitje wordt verwijderd vanwege langdurige pijnklachten na een val van de trap. In eerste instantie heb ik ontstekingsremmers geprobeerd (NSAID's); fysiotherapie en een lokale PIJNLIJKE injectie gehad. Mocht echter op termijn niet baten. Ik liep vw andere klachten bij een chirurg waar ik mijn klacht aangaf. Op een rontgenfoto bleek mijn stuit een flinke knik te hebben. Na voorgenoemde therapien is uiteindelijk dus het besluit genomen dat ik het nu ga laten verwijderen... Volgens de chirurg zijn er weinig/geen complicaties te verwachten, enkel dat ze voorzichtig te werk moeten gaan met het losprepareren van de stuit om beschadiging van omliggend bindweefsel en endeldarm te voorkomen. Ik moet waarschijnlijk 1 nacht blijven. Verder is het afwachten. Als jullie geinteresseerd zijn, wil ik best wel een reactie geven na de operatie.


Geschreven door: bianca op Woensdag 27 April 2005 om 13:36 Ongepaste reactie?

Ik heb in 3 kwart jaar geleden mijn staartbeen gebroken. Dat is uit fotoīs gebleken. Gevolg: veel pijn, moeilijk kunnen zitten. Eigenlijk ben je belemmerd in je hele doen en laten. Ik mag van de orthopeed niet fietsen niet sporten en het liefst zo min mogelijk zitten. Eind maart heb ik een pijnlijke injectie gehad tussen al die botjes. 9 mei moet ik terug naar de orthopeed. Waarschijnlijk is dan de volgende stap dat het laatste stukje van het staartbeen verwijderd moet gaan worden. De breuk is inmiddels wel hersteld maar door de val staat het staartbeen scheef. Wie heeft hier ervaring mee en kan mij iets meer vertellen over de voor- en nadelen van zoīn operatie. Hoelang duurde het voordat je eigenlijk weer alles kon doen. Zie er namelijk vreselijk tegenop maar dit is ook niet alles.


Geschreven door: marionversteeg@hotmail.com op Donderdag 2 Juni 2005 om 16:02 Ongepaste reactie?

Hallo allemaal.
ook ik heb heel erg last van mijn stuitje. en een paar jaar terug is uit foto's gebleken dat mijn staartbeen scheef is gegroeit. waarna de dokter er 2 spuiten in heeft gegeven zonder resultaat. ik kan bijna niet fietsen en zitten doet zeer.
22 juni moet ik naar de pijnbestrijding.
mijn dokter had het gelijk over opereren, ik zelf zie dat niet zo zitten. maar deze pijn is ook geen pretje!!! weet iemand hoe z'n operatie in zijn werk gaat, en snel je daarna weer normaal alles kan doen, en normaal kan zitten??!!
Alvast bedankt.


Geschreven door: Dinie op Dinsdag 21 Juni 2005 om 17:26 Ongepaste reactie?

Ik ben nu ruim een maand geleden gevallen en heb daarbij mijn stuitje gebroken. Ik heb het idee dat het alleen maar erger wordt en zou graag de voordelen en nadelen willen weten van het operatief verwijderen. Alle berichten zijn welkom, want met die pijn wil ik niet verder! Alvast bedankt! Groetjes Dinie


Geschreven door: marionversteeg@hotmail.com op Maandag 27 Juni 2005 om 12:42 Ongepaste reactie?

ik ben 22 juni bij de pijnbestrijding geweest en daar ben ik niet echt vrolijk van geworden. Die injectie die hij wil geven heeft zoveel bijwerkingen en zeker voor mij omdat ik pas 18 ben.
Graag wil ik van mensen horen hoe z'n operatie in zijn werk gaat! en of het ook echt werkt dat je daarna van de pijn af bent. want mijn arst durft dat ook niet met zekerheid te zeggen!
Alvast bedankt. Groetjes Marion.


Geschreven door: Sam op Zondag 10 Juli 2005 om 22:37 Ongepaste reactie?

Nu 11 dagen geleden, dat ik mijn staartje brak,pijn ja, ongemakkelijk zeker, vooral de eerste dagen waren ťrg.Nu is het afwachten wat de toekomst brengt volgende week op controle dan weet ik meer...hou jullie op de hoogte!Groetjes en veel serkte allen.


Geschreven door: greta op Donderdag 21 Juli 2005 om 14:17 Ongepaste reactie?

hello,

ik heb al een jaar pijn aan mijn stuitje en morgen ga ik een injectie laten doen, ben heel bang en weet niet waar ik het heb, ook dat die injectie niets oplevert en dat ik een operatie moet laten doen. wie heeft daarmee ervaring, graag antwoord asap


Pagina 1 van 106 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen