Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

hans

Geschreven op: Vrijdag 27 Oktober 2006 om 10:13
Ongepast of beledigend?

Waarom moet je antibiotica nemen voor een tandheelkundige ingreep wanneer je een BHR hebt ondergaan? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Maike op Vrijdag 27 Oktober 2006 om 11:13 Ongepaste reactie?

Omdat een infectie in de mond via de bloedstroom heel makkelijk kan overslaan op de prothese. Overigens geldt dit niet voor alle tandheelkundige ingrepen, enkel bij grote dingen als trekken van tanden / kiezen en andere dingen waarbij een bloeding ontstaat. Veel tandartsen geven overigens aan dat het onzin is, maar ik zelf ben van mening dat het beter is om elk risico te vermijden... een infectie op je prothese wil je echt niet, dan moet hij er namelijk uit en dat is geen pretje.


Geschreven door: hans op Vrijdag 27 Oktober 2006 om 11:31 Ongepaste reactie?

Dank je Maike voor je antwoord,ik krijg nl een wortelextraktie maandag en moet een uur van te voren Clamoxyl in grote mgr hoeveelheid innemen.
Mijn Resurfacing is nu 2 maanden geleden.


Geschreven door: Maike op Vrijdag 27 Oktober 2006 om 20:14 Ongepaste reactie?

Ik heb maar een advies: nemen die bende smiley... en zorg dat je iets lekkers te drinken klaar hebt staan, bij voorkeur zonder prik, want echt lekker is het niet!


Geschreven door: hans op Vrijdag 27 Oktober 2006 om 22:04 Ongepaste reactie?

Ik weet het Maike,denk aan me maandag rond 12 uur dan neem ik die rotzooi in en uur later de kaakchirurg,bah eerst die BHR ,nu dit weer 2 maanden later.


Geschreven door: Maike op Zaterdag 28 Oktober 2006 om 08:11 Ongepaste reactie?

Ik zal voor je duimen Hans! En je weet het he... maandagavond is het alweer achter de rug smiley. Succes!!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen