Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Juul

Geschreven op: Donderdag 15 November 2007 om 14:19
Ongepast of beledigend?

Ik ben op zoek naar mensen die de aandoening synovial chondromatosis hebben.
Ik zou graag meer willen weten over deze heupaandoening. Ze hebben namelijk een paar maanden geleden deze aandoening gevonden doormiddel van een kijkoperatie.
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mandy op Donderdag 15 November 2007 om 19:58 Ongepaste reactie?

Hoi Juul,

Ik las jouw berichtje met veel interesse en heb direct op internet gezocht op deze aandoening. Ik herken een en ander in mezelf vandaar mijn interess.
Ik loop al vanaf 2003 met heupklachten en ben nog steeds op zoek naar een diagnose en een behandeling. Zou je mij willen vertellen wat jouw klachten zijn etc? Wat voor onderzoeken heb je gehad voordat de diagnose gesteld is?

Groetjes Mandy


Geschreven door: Juul op Vrijdag 16 November 2007 om 13:10 Ongepaste reactie?

Hoi Mandy,
Ze hebben het bij mij na 2 jaar gevonden. Dachten eerst dat het Reuma was omdat ik met de MRI vocht in mijn gewricht had. Veel medicijnen en onderzoeken gehad. Konden het probleem niet zien op de MRI. Dus toch maar een kijkoperatie, waar later het probleem gevonden werd. Het komt namelijk niet veel voor, daarom die lange weg.
Het begon met pijn in mijn lies, een soort van spierpijn. Later stijfheid, steeds minder beweging in mijn gewricht. Ook heb je met deze aandoening veel last van kleine ontstekingspijnen.
Het probleem is dat mijn slijmvlies niet goed werkt. Mijn slijmvlies maakt kraakbeen aan die hij als een soort kieseltjes (loose body''s) afstoot in mijn gewricht. Die gaan vervelen tussen je kop en kom in je heupgewricht.
Die loose body''s hebben ze met de kijkoperatie verwijderd, maar het probleem is daardoor niet opgelost. Het proces begint gewoon weer van voor af aan.
Ze hebben geen behandeling en medicijnen voor dit probleem.
Hopelijk heb je iets aan mijn verhaal en weet je gauw wat jou probleem is.

Groetjes Juul


Geschreven door: Kim op Zaterdag 10 Mei 2008 om 23:16 Ongepaste reactie?

Hallo Juul,
Heb zelf deze aandoening ook en ben er ook voor behandeld geweest middels een kijkoperatie een zogenaamde open operatie. Teleurstellend genoeg is dat ik nog steeds pijn heb ondanks dat er een belachelijke hoeveelheid aan loose bodies zijn verwijderd. Volgens de artsen zou alles nu ''schoon'' moeten zijn.
Heb jij een periode na de operatie gehad dat je pijnloos was en ben je nog onder behandeling. Verder zou ik graag willen weten welke specialisten jou verder helpen en waar. Hoe oud ben je eigenlijk als ik vragen mag. Zelf ben ik een twintiger.
Het is erg moeilijk, haast onmogelijk om mensen en artsen te vinden die hier ervaring mee hebben, laat staan oplossingen hebben.
Groet, Kim


Geschreven door: Ellen Pannenborg op Zondag 12 Februari 2017 om 12:35 Ongepaste reactie?

Graag wil ik in kontakt komen met mensen waarbij synoviale chondromatosis is vastgesteld.
Dit is recent bij mij gebeurd en ik ben benieuwd naar verloop maar zeker ook naar de oorzaak.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen