Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Sandra

Geschreven op: Woensdag 7 April 2010 om 13:59
Ongepast of beledigend?

Ik heb 5 weken geleden een NACD behandeling ondergaan. Men heeft met een naald de kalk van mijn pees "afgebikt" waarna ik een flinke ontsteking heb gekregen. Dit is overigens een normale reactie na deze behandeling.
Helaas kan ik nergens iets vinden van wat de herstelperiode is na deze behandeling.
Ik hoef bij mijn reumatoloog niet meer terug te komen want het is niet haar vakgebied maar dat van de orthopeed (en daar ben ik niet bekend....).
Ik heb nog steeds pijn in mijn schouder en slik nog steeds 1 a 2x daags diclofenac en ''s nachts 1 tablet Zaldiar (synthetische morfine).
Wie o wie kan/wil zijn ervaringen over het herstel aan mij kwijt?? 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: astrid op Donderdag 8 April 2010 om 08:43 Ongepaste reactie?

Sandra,

Heb je dan geen verwijzing nodig gehad voor deze behandeling? En degene die de behandeling heeft uitgevoerd dan? Kon je daar ook niets aan vragen?Of de huisarts misschien?
Best wel voor de hand liggende oplossingen lijkt mij maar misschien ligt het wel wat gecompliceerder dan ik zo op het eerste moment kan lezen....

Sterkte!!!!


Geschreven door: sandra op Donderdag 8 April 2010 om 10:33 Ongepaste reactie?

Ik ben door de reumatoloog naar de radioloog gestuurd die de behandeling uit heeft gevoerd.
Ik heb alleen bij de reumatoloog geen vervolgafspraak meer; als het zeer blijft doen ligt het buiten haar vakgebied en moet ik naar de orthopeed...
Bij de radioloog KUN je niet eens op consult komen blijkbaar....
Al met al voel ik me een beetje "losgelaten" en kan ik helaas ook niks op internet vinden over ervaringen NA de NACD behandeling. Ik hoop daarom toch echt dat er mensen gaan reageren zodat ik een beetje weet hoelang ik nog moet uittrekken voor mijn herstelproces. Dus ALSJEBLIEFT graag jullie ervaringen.


Geschreven door: zwanette op Zondag 25 April 2010 om 20:46 Ongepaste reactie?

Ik heb morgen een NACD behandeling, ik herken het verhaal van je en heb er hetzelfde gevoel bij.
Ook doorverwezen na een telefonisch consult over de uitslag.Het gaat allemaal rommelig en ook ik kom niet terug bij de reumatoloog maar na 6 weken weer een telefonische consult over de resultaten van de behandeling ( vind dit niet prettig) maar goed het komt vaker voor en het scheelt een aantal polie bezoekers.
Ik moet wel meteen na de behandeling beginnen met fysiotherapie.
Ik hoop dat je al meer weet over hoe het verder gaat en hoor het graag van je

zwanette


Geschreven door: marga van stijn op Vrijdag 11 Oktober 2013 om 10:19 Ongepaste reactie?

ook ik heb een nacd behandeling gehad 3 weken terug en moet over 3 weken weer bij de orthopeed terug komen , ik ben nog steeds thuis van mijn werk want kan nog niet zoveel. weet ook helemaal niet hoelang het nog kan duren en kan idd ook op internet nergens wat vinden. ik wil heel graag weer aan het werk maar lukt gewoon nog niet . weet iemand hoelang dit duurt en wanneer mag ik met fysio beginnen ?


Geschreven door: nacd schouder op Woensdag 27 November 2013 om 14:24 Ongepaste reactie?

2 weken na de NACD behandeling kan je beginnen met fysio, in ons ziekenhuis is een zgn schoudernetwerk en daar zitten ook fysiotherapeuten uit de buurt in.
Hoe meer pijn, hoe minder je beweegt en hoe stijver je schouder wordt. Pijnstillers en fysio zijn dus noodzakelijk om hier uit te komen


Geschreven door: Astrid op Dinsdag 7 April 2015 om 11:07 Ongepaste reactie?

Hallo Sandra

Ik weet niet of je deze site nog volgt, het is al 5 jaar geleden voor jou, maar hoe is jouw herstel verder gegaan?
Ik heb vorige week mijn nacd gehad. Pijn in rust is weg maar mijn arm optillen lukt van geen meter. Hij blokkeert en geeft veel pijn.
Dit is van te voren niet verteld. Ik dacht er een paar dagen uit te zijn maar ik geloof dat het toch weken gaat duren.

Astrid
(Een andere Astrid)


Geschreven door: Astrid op Dinsdag 7 April 2015 om 11:08 Ongepaste reactie?

Hallo Sandra

Ik weet niet of je deze site nog volgt, het is al 5 jaar geleden voor jou, maar hoe is jouw herstel verder gegaan?
Ik heb vorige week mijn nacd gehad. Pijn in rust is weg maar mijn arm optillen lukt van geen meter. Hij blokkeert en geeft veel pijn.
Dit is van te voren niet verteld. Ik dacht er een paar dagen uit te zijn maar ik geloof dat het toch weken gaat duren.

Astrid
(Een andere Astrid)


Geschreven door: christel op Woensdag 23 September 2015 om 15:46 Ongepaste reactie?

hoi Astrid,


Ik moet morgen voor een N.A.C.D en zie er behoorlijk tegen op.
Heeft het bij jou tijdens de behandeling zeer gedaan daar ben ik namelijk heel bang voor.

Gr. Christel


Geschreven door: Margot op Donderdag 2 Juni 2016 om 15:13 Ongepaste reactie?

Nergens voor nodig om hier tegen op te zien. Twee keer deze behandeling ondergaan. Niets gevoeld maar dan ook echt niets, niet tijdens de behandeling een ook niet daarna. Geen enkel vorm van pijnstilling nodig gehad en kon direct alles weer. Dank aan de radioloog van het ziekenhuis in Helmond.


Geschreven door: Yvonne op Maandag 23 Januari 2017 om 12:17 Ongepaste reactie?

Ik herken bovenstaande gevoel. Ook ik heb 2 weken geleden een NACD behandeling gehad. Mijn radioloog heeft het advies gegeven om 2weken rust te houden en dan met fysio te beginnen. Pijn in rust is voor groot deel weg, alllen beweging is nog steeds erg beperkt en soms pijnlijk. Ben nu met fysio begonnen voor de begeleiding in het bewegen. Hoop dat dit gaat helpen om de kracht en beweging weer terug te krijgen.Vier weken na de behandeling heb ik een controle afspraak bij de orthopeed.
Wat betreft de behandeling.....ik vond het ondanks de verdoving pijnlijk.
Ben het eens met bovenstaande berichte. Info over NA de behandeling is erg beperkt. Wat je wel kunt doen is zelf opzoek gaan naar de hulp die je nodig denkt te hebben. Voor mij is dat de begeleiding van een fysiotherapeut.


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen