Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Suzanne / Vibrion Veren, wie ervaringen?

Geschreven op: Zondag 3 April 2011 om 18:19
Ongepast of beledigend?

Vorige week zag ik in de krant staan een advertentie
inzake Vibrion Veren. Dat zijn een soort metalen steunzolen (die je ook altijd vroeger kreeg bij de orthopeet als je steunzolen moest hebben) met van die leertjes en bevestigings doppen. Deze steunzolen zouden goed veren en beter zijn dan die ouderwetse dingen uit het verleden. Wie o wie heeft ze en hoe bevallen ze? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anneke op Vrijdag 15 Juli 2011 om 13:22 Ongepaste reactie?

Hallo Suzanne,

Ik heb al 20 jaar steunzolen. ik ben op mijn 14e met de vibrionveren begonnen, naar alle tevredenheid. tussendoor ben ik een keertje bij een podotherapeut geweest en heb andere steunzolen gehad (van leer), deze bevielen me helemaal niet en ik ben na anderhalf jaar snel weer op de vibrionveer overgestapt.
Voordeel vind ik dat ze van metaal zijn, niet zweten en gemakkelijk onder de kraan schoongemaakt kunnen worden. Ze kunnen echt in alle schoenen, doordat ze niet helemaal tot vooraan de voet doorlopen.
Voor mij nooit were andere.


Geschreven door: Georgette op Zondag 15 Januari 2012 om 13:10 Ongepaste reactie?

Wie heeft ervaringe met Fusselastic steun zolen ? Zijn ze gelijk aan vibrion veren?


Geschreven door: D.G.Brouwer op Dinsdag 27 November 2012 om 21:04 Ongepaste reactie?

Nee, de zolen van fusselastic zijn zeer zeker niet gelijk aan de vibrionveren.
De vibrionveren zijn orthopedisch en worden in de betere schoenwinkels verkocht.Ook zijn de vibrionveren veel goedkoper en er is een betere nazorg.


Geschreven door: wim op Donderdag 15 Mei 2014 om 18:01 Ongepaste reactie?

Op 55+beurs in Nijkerkiemand gesproken van Fusselastic,ik liet mijn steunzolen zien van Fussgold,waar ik niet zo erg over tevreden was.Volgens zijn reactie waren die helemaal niet goed.Ik heb weinig vertrouwen in al die firma''s die z.g.n steunzolen verkopen,onderling kraken ze elkaar af.
Zowel bij Fussgold en Fusselastic zijn er mensen,die er wel baat bij menen te hebben


Geschreven door: Aida op Vrijdag 12 Februari 2016 om 01:20 Ongepaste reactie?

Hallo. Ik heb na wat enkel oraties problemen met het afrollen van mijn voet wat hevige pijn en branderig gevoel geeft. Na een schoenendoos vol zooltjes van podologen tot in de schoenen winkel gekocht.Bond Gel Leer noem maar op niks helpt.
Nu wil ik de 17e naar Leeman daar kom iemand met de Vibrionbeer..... wat denken jullie is er hoop voor met zulke zooltjes?


Geschreven door: Heleen op Dinsdag 1 Maart 2016 om 10:10 Ongepaste reactie?

Hallo Aida.
Er zijn verschillende mensen die er heel lovend over spreken. Nooit meer wat anders willen. Ik heb de zolen dit weekend opgehaald nadat ze in januari aangemeten werden.

Ik was ook heel hoopvol en heb ze zondag gelijk aangedaan. Niet eens veel gelopen. Maar nu lijkt het erop dat ze te smal zijn. Ik loop met het eeltgedeelten van mijn voeten (buitenzijde voeten) op de rand van het ijzer. Je begrijpt dat dat niet fijn loopt. Ik ga dan ook terug... maar dat kan pas in maart als ze weer in de buurt zijn..


Geschreven door: Antje op Zondag 6 Maart 2016 om 16:42 Ongepaste reactie?

Ik heb hetzelfde probleem, op de zijkanten lopen, wat mij niet lekker lijkt als je er uren op gaat lopen. moet eerst maar eens plakkers bestellen...... misschien even antwoord van de leverancier hoe of wat de beste oplossing is?


Geschreven door: k ,jansen op Maandag 13 Februari 2017 om 16:45 Ongepaste reactie?

ik heb ze in de kas liggen kan er niet mee overweg ,doet mij pijn aan de voeten ,jammer van het geld


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Orthopedium
Letselschade verhalen