Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

2 nieuwe knieŽn tegelijk vervangen

Geschreven op: Maandag 13 Januari 2014 om 15:22
Ongepast of beledigend?

Hi,
heeft er iemand ervaring met 2 nieuwe knieŽn tegelijk vervangen door kunstknie?? en hoe is dat gegaan en waar kun je dit doen
Ik moet namelijk 2 nieuwe knieŽn en heb geen behoefte aan twee operatie als het in een keer kan
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Desiree op Maandag 26 Januari 2015 om 19:33 Ongepaste reactie?

Ik sta voor een operatie en wil ook graag 2 binnenknieen vervangen. Beide zijn versleten. De een raadt hef af en de ander zegt juist doen. Revalideren moet je toch. En je wordt direkt voorbereidt op buigen.
Dus wie heeft advies?


Geschreven door: Godelieve op Zaterdag 7 September 2019 om 12:51 Ongepaste reactie?

Op 19 en 24 september 2019 zal ik nieuwe knieen krijgen ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen. Ervaring na de operatie en revalidatie.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen