Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Melanie

Geschreven op: Zondag 8 Januari 2017 om 18:56
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Vorig jaar lag ik lekker op de bank tv te kijken toen mijn knie opeens erg dik en pijnlijk werd. Aangezien het weekend was en ik niet dacht dat ik met wat knie pijn naar de seh kon gaan wilde ik tot maandag wachten. Maar de pijn werd zo hevig dat ik toch maar ben gegaan. Ik werd gelijk opgenomen en de dag erna geopereerd omdat men dacht dat er een bacterie in de knie mijn gewricht aan aan het vreten was.

De knie is sindsdien altijd dik gebleven, om de 8-10 weken zet de reumatoloog er een injectie prednison in zodat de knie weer wat rustiger word. Ook werd er celebrex voorgeschreven (medicijn) maar het bleef continu maar terug komen. Nu een jaar later is er PVNS vastgesteld, een goedaardig tumor die maar blijft groeien, ook wel reusceltumor genoemd kwam ik online achter.

Online is er weinig over te vinden omdat het nogal al zeldzaam is. Wat er over te vinden is, is niet best.. En nou snap ik dat op internet niet het positiefste staat.

Ik ben opzoek naar mensen met ervaring en vooral naar specialisten op dit vak. Ik merk aan mijn arts dat ze niet goed weten welke kant ze er mee op moeten.

Alvast bedankt, Melanie  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Gitte - Vrouw, 28 jaar, BelgiŽ op Donderdag 14 Maart 2019 om 16:37 Ongepaste reactie?

Beste Melanie,

Ik heb sinds kort voor de 2de maal PVNS in mijn heupgewricht. Vorige keer is het operatief verwijderd en nu 2 jaar later heb ik het op een nieuwe plaats in mijn heup. Ik vind hierover helaas ook weinig informatie aangezien het meestal in de knie voorkomt.

Ik ben benieuwd naar jou verhaal.
Kan je mij een mailtje sturen zodat ik daarop uitgebreider kan antwoorden met mijn ervaringen?

gittedebondt@msn.com


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen