Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jessica

Geschreven op: Dinsdag 11 Juli 2017 om 21:29
Ongepast of beledigend?

Hallo,
9 augustus 2016 heb ik een verbrijzeld bekken links (acetabulumfractuur en fractuur van het os pubis) opgelopen nadat ik van een paard gevallen was. Ik ben in Clermont Ferrand geopereerd door een topchirurg (zeggen ze hier in NL) dus dat is mijn grote geluk geweest. Alsmede het feit dat er geen grote vaten en organen zijn geraakt, anders was ik wellicht dood gebloed in de 2 uur dat ik daar zonder hulp in het bos heb gelegen.
Maar goed, na 3 maanden onbelast is daarna de fysiotherapie begonnen. En het gesteggel met de verzekering. Om kort te gaan: de verzekering wil mijn chronische indicatie niet verlengen, want volgens een of ander Besluit wordt dit letsel na een half jaar uitgesloten van vergoeding. Echt tof als je net als ik 3x per week fysio krijgt. Ondanks verwijzingen van mijn huisarts en orthopeed zijn ze onvermurwbaar. Ik ben niet eens boos meer, maar vooral moe gestreden en gedesillusioneerd. Ik ga in ieder geval proberen of de rechtsbijstandsverzekering nog iets voor me kan betekenen.
Is er iemand van jullie die ook met dit bijltje gehakt heeft of hiermee bezig is? Tips? Voorlopig zit ik nog wel even aan fysio vast aangezien ik nog steeds niet zonder manken kan lopen, mijn kracht en core stability nťt weer op niveau zijn en ik nu aan conditie en coŲrdinatie moet gaan werken.

Groetjes, Jessica 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Acetabulum op Vrijdag 26 April 2019 om 20:18 Ongepaste reactie?

Hoi Jessica,

Je bericht is al van een hele poos geleden. Maar ik ben benieuwd hoe je herstel is verlopen?
Ik heb onlangs soortgelijk letsel opgelopen na eveneens ene paardrijongeluk en mijn revalidatie verloopt erg moeizaam. Het is vervelend letsel!

Groetjes


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen