Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Ilonka

Geschreven op: Woensdag 2 Januari 2019 om 16:51
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik ben vandaag op na controle geweest bij de orthopeed nadat ik 8 weken geleden ben geopereerd. Ik zal jullie besparen wat er allemaal al aan mijn voet(en) is gebeurt.
Nu hebben de orthopeed en ik ook de opties besproken voor de wederom schreefstand van mijn grote teen. Deze is 3 jaar geleden recht gezet en met schroeven vast gemaakt. Nu staat deze teen opnieuw schreef en kunnen we de vorige operatie herhalen en als gevolg over een paar jaar weer een schreve teen of de grote teen recht zetten en voor altijd vast zetten.
Aan het vast zetten zitten ook weer nadelen waaronder het schoeisel wat je wel of niet meer aan kan.

Zijn er mensen die ervaring hebben met het vast zetten van de grote teen?
Ik ben net 42 jaar en draag graag leuke sportieve sneakers maar ook hak schoenen. Kan ik normale sneaker zoals Adidas Superstar (platte zool) etc blijven dragen?

Ik hoop duidelijkheid te krijgen door jullie ervaringen te lezen en dan daarna de voor mij juiste beslissing nemen welke operatie ik laat doen. Groetjes Ilonka 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen