Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Ikke

Geschreven op: Zondag 3 Februari 2019 om 04:58
Ongepast of beledigend?

Zijn er jongere onder de 30 met ervaring vastzrtten pols. Iemand ervaring wat kan je nog  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Btje op Maandag 18 Februari 2019 om 15:28 Ongepaste reactie?

Hoi,
Wat bedoel je precies met vastzetten? Volledig arthrodese?
Four corner fusion?


Geschreven door: Daan op Woensdag 13 Maart 2019 om 13:56 Ongepaste reactie?

Hallo,
Hier sinds december een volledige polsfusie moeten ondergaan en ben nog maar 26 smiley
Kracht na de operatie is zo goed als niet bestaande, na intensieve kine 3x per week kan je wel wat meer maar het blijft een spijtig hand voor het leven.. voor te schrijven enzo een ramp, je linker hand zal voor veel taken het werk moeten over nemen waar je rechter het gewoon niet meer kan.
Grtz


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen