Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Cindy

Geschreven op: Dinsdag 16 April 2019 om 21:38
Ongepast of beledigend?

Hoi allemaal, ik ben een 20 jarig meisje uit Overijssel. Vorig jaar april kreeg ik te horen dat ik een osteosarcoom (kwaadaardige bottumor) net boven mijn rechterknie heb. Hierdoor hebben ze mijn knie geamputeerd en heb ik een megaprothese in mijn been zitten. Ook heb ik hierbij een MAP-kuur gekregen waardoor ik ongeveer 150 dagen in het ziekenhuis heb moeten liggen. In januari was mijn laatste chemo, maar plotseling kreeg ik een infectie in mijn been wat zich gevestigd had op mijn prothese. Hierdoor moest ik opnieuw geopereerd worden, doordat ze mijn prothese moesten spoelen. Nu ben ik opnieuw aan het revalideren en ik merk dat het heel zwaar is. Ik kan niet goed mijn been buigen, misschien kom ik net bij de 80 graden. Waardoor ik me best beperkt voel. Ik wil normaal op een stoel kunnen zitten en ik wil weer kunnen fietsen. Maar ik voel me nog steeds ďziekĒ thuis aangezien ik niet echt goed volhoudt om te gaan reizen. Ik voel me best alleen aangezien ik constant thuis zit en ik niemand ken die ook een megaprothese heeft door een osteosarcoom. De vooruitzichten van mij zijn wel goed, ze hebben alles kunnen weghalen en de snijvlakken waren schoon. Maar mentaal gaat het slecht, ik ben constant angstig dat het terug komt. En ik heb het gevoel dat ik bijna niet vooruit kom met revalideren.  

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen