Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Els

Geschreven op: Dinsdag 25 Juni 2019 om 10:59
Ongepast of beledigend?

In juli 2018 is mijn grote teengewricht vastgezet. Na een lange gipstijd ( 4 maanden) was het bot aangegroeid.
Maar nu kan ik nog steeds niet lopen. Voor de operatie liep ik beter dan nu. Ondanks dat ik orthopedische schoenen draag met een afwikkeling in de schoen en in de buitenzool lukt het met niet normaal te lopen. Mijn teen staat mijns inziens te laag bij de grond. Ik krijg veel pijn in mijn teen, hij raakt te snel te grond en dan gaat het niet verder. Ik ben wanhopig momenteel. Ben al diverse keren terug naar de orthopeed geweest maar deze zegt er niets meer mee te kunnen. Ik vroeg een tweede mening en hij heeft me doorgestuurd naar de sint maartens kliniek waar ik over een paar maanden aan de beurt ben. Ik ben nu bang er niets mee op te schieten want ze kennen elkaar heel goed. Heeft iemand een dergelijke ervaring? Graag dan een reactie.

 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen