Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lon Sip

Geschreven op: Zaterdag 29 Juni 2019 om 08:06
Ongepast of beledigend?

Hallo ik ben 66 jaar heb vorig jaar mijn bovenbeen gebroken precies boven minn knieprotese heb daar een plaat in gekregen . Na 8 maanden nog steeds geen bot groei weer opnieuw geopereerd aan de andere kant ook een plaat en donor bod er in geplaatst nu 3 maanden verder en nog steeds geen bot groei .Heb gevraagd om zo een botstimulator maar dat kan bij deze breuk niet ik heb ook nog eens aan mijn andere been een knie en knieschijfdie erg versleten zijn waar ik eigenlijk vorige jaar al een nieuwe in zou krijgen maar door dit niet kan nu is door overbelasting in het afgelopen jaar die knie nog veel erger geworden de pijn nu zit ik met beide benen met problemen ben ten einde raad iemand misschien een idee? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Lon Sio op Donderdag 8 Augustus 2019 om 08:08 Ongepaste reactie?

[Hallo is er niemand die dit of zo iets heeft meegemaakt nu een jaar en 2 operaties verder nog steeds geen verbetering word er moedeloos van mijn arts weet het ook niet meer maar moet het met zijn taem bespreken.
Heb al van alles geopperd een botstimulator dat is bij mij niet van toepassing een verlengde knieprotese kan ook niet omdat ik ook een heup protese heb en dan het risico groot is dat ik mijn been breek waar die pinnen bij elkaar komen.
Hoop nog steeds hier een berichtje te krijgen I][/I]


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen