Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Evelien

Geschreven op: Zaterdag 10 Augustus 2019 om 11:10
Ongepast of beledigend?

Hallo,
3 jaar geleden heb ik een totale heupprothese gehad. ik was toen 53 jaar. Ik had geen kraakbeen meer door arthrose en en kon ook nog nauwelijks een paar minuten achter elkaar lopen Ik had veel pijn en slikte veel pijnstillers. Na de operatie heb ik zeker 6 of 7 maanden fysiotherapie gehad. Ik heb ook na de operatie heel veel pijn gehad in mijn spieren met en zonder fysio.De fysiotherapie stopte en ik liep goed en geen pijn meer. Nog geen twee weken erna begon alle klachten weer opnieuw. Heel veel pijn in mijn bovenbeenspieren. Het lijkt wel dat als ik niet train ze lam liggen. Ik heb geen idee en de fysio ook niet, wat het is. Ik zit weer aan de pijnstillers. Ik heb een tijdje krachttraining gedaan en als ik dan met vakantie ging waren de klachten er weer en liep ik weer mank. Dat is toch raar na een paar weken al. Herkent iemand dit? wat zou het kunnen zijn? volgens de chirurg is de operatie goed gegaan. Nou volgens mij is er toch iets mis anders zat ik niet aan de pijnstillers en loop ik heel slecht.  

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen