Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Danny

Geschreven op: Dinsdag 13 Augustus 2019 om 10:34
Ongepast of beledigend?

Op 14 juli aangereden van achteren op de scooter waardoor mijn heup is gebroken, 8 uur later gepopereerd ze hebben een dhs schroef geplaatst en een metalen plaat
Mag het been 5 weken niet belasten alleen aantippen, die tijd op krukken lopen.
Ben nu 4 weken verder en de pijnklachten zijn bijna weg, ook loop ik af en toe al los in huis kleine stukjes
Over een week beginnen met belasten en lopen zonder krukken, ben benieuwd hoe dat zal gaan dan
Eind augustus terug naar de chirurg voor controle en nieuwe fotoos
De enige complicatie wat op zou kunnen treden is afsterven vd heupkop verder moet alles aanhechten en herstellen
Nu is mijn nieuwe werkgever gelukkig heel coulant en meegaand, de 1e week van oktober wil ik dan ook weer aan het werk gaan, ik werk in de thuiszorg, nu vraag ik me alleen af of dat te snel zou zijn dan is het 3 maanden na de operatie 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen