Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

didier

Geschreven op: Dinsdag 31 Juli 2007 om 15:29
Ongepast of beledigend?

Hallo iedereen, kan iemand dit vertalen? Tendinose van de rotator cuff, in het bijzonder van de supraspinatus pees en mechanische of osteoartose afwijking van het AC-gewricht? Ben vorig jaar in augustus gevallen met fiets. Sindsdien: nieuwe kruisband en onlangs (4 maand geleden) operatie gehad aan schouder: bursitis, supraspinatuspees genaaid en schouderdak afgeschaafd. Klachten zijn erger geworden en nu dit. Heb een beetje de indruk dat de vorige operatie enkel een negatieve werking heeft gehad!
Alvast bedankt!
Groeten, Didier. 

Reacties op dit bericht:

Pagina 10 van 10 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10]

Geschreven door: Sylvia op Maandag 25 Augustus 2008 om 06:55 Ongepaste reactie?

Hoi Anita,
Fijn dat het goed met je gaat!
Ik verwacht ook wel dat als ik de operatie heb gehad het allemaal over is, ben ook al een keer eerder geopereerd, in 2004.
Groetjes
Sylvia


Geschreven door: wilvanallesdoen op Zondag 16 Augustus 2009 om 23:18 Ongepaste reactie?

kan iemand mij vertellen wat mucoide degeneratie is ?
hoe krijg je chronische peesontsteking en hoe verhelp
je het. Ontstekingsremmers werken niet en cortisonenspuit is uitgewerkt :


Geschreven door: wimmeketje62 op Donderdag 18 Maart 2010 om 18:36 Ongepaste reactie?

Hoi iedereen.
Ik ben Wim 47 j uit Gent en heb een rotatorcuff laten uitvoeren door Prof De Wilde uit het UZ te Gent en ben zeker tevreden.Mijn Supraspinatus was volledig door en is terug gehecht dmv 2 metalen draden die vast zitten in mijn bot.Voor de operatie van 14/07/2009 kon ik mij arm niet horizontaal tillen en totaal niks opheffen(zelfs geen glas water)Ben momenteel nog aan het revalideren en ga 2maal/week nr d kine.Heb wel 7maand werkonbekwaam geweest en werk nu al 3maand aan 50%.Een ding is zeker de pees is wel wat dunner door de ingreep en mijn krachten moeten nog aangesterkt worden,mijn hoek is zeker al iets meer dan 135gr en zou nr 180gr moeten komen????100ý zal het nooit worden denk ik mr toch zeker 80 a 90 %.Wens je info wimvelghegent@hotmail.com.


Geschreven door: Simone op Maandag 29 Maart 2010 om 10:39 Ongepaste reactie?

Hallo, ik ben een fanatiek sporter en heb nu sinds een drie maanden last van mijn schouder. Het is begonnen met pijn in mijn bovenarm die steeds erger werd dat bleek een acute slijmbeurs ontsteking. Nog steeds kan ik niks met mijn arm en vooral de beweging op schouderhoogte bv,het tikken van dit bericht. Afgelopen donderdag bij de orthopeed geweest die stond binnen twee min klaar met een spuit die ik niet wou. Op de foto was te zien dat ik kalk in mijn pees had en dat zorgde voor de problemen.
Krijg nu een oproep voor shock wave therapie.
Ik heb er geen goed gevoel bij zelf het idee dat er meer aan de hand is, heb nu een afspraak gemaakt met het sport medisch advies centrum. Mijn sporten zijn wielrennen en yoga.Ik voelde mij niet serieus genomen stond zomaar weer buiten bij die dokter. Groeten


Geschreven door: louise op Zondag 12 Mei 2013 om 23:02 Ongepaste reactie?

ik zal ws in juni een nw heup krijgen,maar mogelijk daarna een nw knie aan dit been,terwijl ook de andere heup slecht is en m i s s c h i e n aan de beurt moet komen voor vervanging.Voorts: beide svhouders zijn zeer aangedaan door artros waardoor ik de meeste pijn heb,meestal "s nachts, een soort zenuwpijn.(als kind klaagde ik over groeipijn onder de knieholte,misschien een voorteken?)Durd schouders niet te laten vervngn vooral omdat de medici mij voorhouden dat deze operatie heel moeilijk is en misschien niets oplost.
Wie heeft ervaring mt schouderoperatie/pijnbestrijding?


Pagina 10 van 10 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen