Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

kira

Geschreven op: Maandag 13 Juni 2005 om 12:14
Ongepast of beledigend?

wordt 6 juli geopereerd aan schouder,Neerplastiek.loop ook nogsteeds bij de fysio om spieren sterker te maken. Echter begint nu ook de linkerkant vervelend te doen bij aanhechting biceps.Fysio zegt dat dat meestal komt als andere arm al tijdje last geeft.beweeg hem genoeg maar gaat niet over.Kan dus ook op den duur weer impingement geven.wie heeft dit ook gehad, operatie aan de rechterkant en ondertussen klachten aan de andere schouder, hoe verloopt dit.heb voor rechts ook medicijnen Arcoxia 60 ,dit zou dus voor linker ontst.ook moeten werken,maar doet niks.
 

Reacties op dit bericht:

Pagina 356 van 761 pagina's met reacties
Eerste : Vorige 10 pagina's [351 352 353 354 355 356 357 358 359 360Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: Jenny op Zaterdag 16 September 2006 om 11:41 Ongepaste reactie?

Hoi Fran,

Gelukkig maar smiley

Nu echt op je drinken letten hoor!!!!!!

Doei, Jenny


Geschreven door: frannie op Zaterdag 16 September 2006 om 12:02 Ongepaste reactie?

hoi

ja ik heb nu al meer gedronken en komt er nu beter uit,leo is nu thuis,die kan ff vaker me broek dicht doen hihih
maar ik hou het wel in de gaten......

heerlijk weer he~!
leo is even naar de winkels,ff struinen.....ik sla ff over.
we gaan vanmiddaag ff rondje wijk doen.
de auto kan ik echt nog niet in hoor,doet echt pijn!

hoop dat het volgende week woensdag wel gaat ,ritje mortele,hoop kussen achterin....en ach is nog zo ver weg! kan nog veel helen in tussentijd.

groetjes fran


Geschreven door: Brigitte op Zaterdag 16 September 2006 om 15:47 Ongepaste reactie?

hoi,
tis alweer hťťl lang geleden dat ik hier nog kom piepen.
als alles goed gaat is het normaal dat je niet zoveel steun zoekt hť
als er mij zich nog iemand herinnert : ik ben brigitte uit belgie en werd op 9 februari 2006 geopereerd : bicepspees gehecht en nog vanalles.
ik ga sedert mei terug voltijds werken als poetsvrouw en dat gaat redelijk goed.
de arm kan ik niet volledig opheffen maar toch bijna, valt mee te leven.
ik heb reeds 58 fysiobeurten achter de rug ook omdat ik met een nekhernia zit aan de zelfde kant van mijn slechte schouder.
nu heb ik een vraagje of er nog iemand is die reeds dezelfde klachten heeft maanden na een schouderoperatie :
ik heb constant pijn in mijn schouderblad, steken zeg maar die enorm pijn doen, soms trekt het door naar de voorkant van de ribben.
gemeld bij huisarts en die zei dat het een ribvliesontsteking was en wel zou overgaan met ontstekingsremmers.die pijn bij de ribben is inderdaad fel verminderd maar in het schouderblad blijft het met uitstraling naar de onderzijde van de bovenarm.
volgens de fysio zijn het zenuwpijnen en is daar niet veel aan te doen.
ik denk dat hij de ernst van die pijn niet inziet want mijn levenskwaliteit is er sterk door verminderd, soms heb ik enkel zin om op de bank te liggen en de pijn te vergeten want dat is zo verdomd lastig om elke dag opnieuw pijn te hebben en toch te moeten gaan werken.
jullie zullen wel weten wat dit is want de mesten sukkelen al veel langer met pijn dan ikzelf.
als er iemand is die een behandeling weet voor zenuwpijnen kan je dit laten weten?
bedankt en aan iedereen een spoedig herstel
groetjes
Brigitte


Geschreven door: kaatje op Zaterdag 16 September 2006 om 17:32 Ongepaste reactie?

hoi brigitte,

gedeeltelijk herkin ik wat je schrijft. ook ik heb zo''n erge last van mijn schouderblad. idd zeer felle steken. de pijn trekt ook door naar de zijkant, mijn ribben, tot in mijn borst. heb echter geen pijn in de bovenarm.
de diagnose bij mij is entrapment scapula, met andere woorden, een pees klem achter/onder het schouderblad. de huisarts verwijst me door naar de pijnbestrijder voor een zenuwblokkade. fysiotherapeut en ik zelf denken daar anders over. de steken komen bij mij in aanvallen. heb ze niet de hele dag. wel constant pijn. ik kan mijn hoofd niet naar beneden doen of mijn rug krommen. erge pijn weerhoud me hiervan. ik weet niet of jij dat ook hebt, maar dat is verdories lastig. ik heb dus ook niet echt de antwoorden op je vraag, maar een zenuw kun je tijdelijk uit schakelen.
fijn dat je je werk alweer volledig hebt kunnen hervatten.

groetjes van kaat


Geschreven door: frannie op Zaterdag 16 September 2006 om 17:59 Ongepaste reactie?

hoi

brigitte,ik kan je hier helaas niet mee helpen ,misschien ellis die heeft daar ook veel last geloof ik.
ik mankeer van alles maar dat ( nog) niet .
sterkte!!

kaatje hoe gaat ie?
kira lekker gesopt in huis? ben je al zenuwachtig aan het worden voor woensdag?

kaatje hoe lang kan die aanvraag duren voor die armsteun?

groetjes fran


Geschreven door: kaatje op Zaterdag 16 September 2006 om 19:19 Ongepaste reactie?

hoi fran,

nou het gaat om twee armondersteuningen, zowel voor links als rechts, plus de stoel. is dus een behoorlijk bedrag bijelkaar. dat kan helaas nog wel weken duren hoor.
de firma moet eerst geregeld krijgen dat cz hem opneemt in zijn pakket, dat duurt zijn tijd. als dat dan zover is, moet de revalidatie arts en ergotherapeute de aanvraag nog doen. misschien dit jaar nog? nee, heb geen idee, maar duurt nog wel even.

het gaat wel hoor. ben alleen een beetje humeurig. daar heb ik nu even meer last van dan van de pijn en andere ongemakken....of juist daardoor, ik weet het niet. hou me dus maar een beetje stilletjes op de achtergrond dan hebben anderen er niet zo''n last van. morgen is dat weer over.

liefs van kaat


Geschreven door: kira op Zaterdag 16 September 2006 om 19:50 Ongepaste reactie?

hoi meiden
kids gestofzuigd,kamers opgeruimd,wassen gedraaid en opgeruimd.mee boodschappen gedaan.morgen benedenboel maar ff aan kant.ze komen toch pas om 1300.ff voor t oog netjes.moet niet teveel laten doen,anders werkster maandag niks meer te doen!!!!.en ik delegeer alleen maar.......

ben nog ff met jongste naar kapper geweest,en die hebben daar gelijk mijn haren gewassen.kan voortaan zo binnen lopen als t nodig is,en kost me niks.dus dat is harstikke fijn...dat probleem ook weer opgelost.ze hebben daar van die lekkere hangstoelen onder de wasbak,dus kan helemaal schuin liggen dan hoeft mijn hoofd niet recht naar achteren.want dat gaat ook niet.t is ff positie zoeken maar dan is t wel ff te doen......


fred weer bijgetaped,weer een laag erop.....morgen nog een ,en dan maandag toch terug want dan zit er zo''n dikke laag op dat t niet meer pakt...dus maar alles er dan weer af en weer overnieuw beginnen......

soep weer lekker op.had er van die marokaanse broden bij.heerlijk ff in de oven knapperig maken.smaakt altijd goed.
vanavond leuke film,scary movie 3,zoon heeft hem al gezien.schijnt heel komisch te zijn,allerlei persiflages op bekende films.

jongste dochter heeft voor vakantiegeld(had nog niks uitgegeven daarvan) vanmiddag aquarellspullen gekocht,en zit nu heerlijk buiten te verven...leuk hoor.heeft sinds vorige week vrijdagmiddag keuze cursus aquarellen gekozen,en is heel enthousiast geworden....de blokker had toevallig allerlei spullen liggen,dus ze is niet eens zo gek veel kwijt.....

zoon op een of andere manier door al zijn broeken heen.zeg nog ,staat wel leuk die grote scheur op je kont......sommige kopen ze zo.....haha
ja dat krijg je he als ze zowat met kruis op zijn knieen hangen.vroeger mocht je onderbroek niet zien(en vooral geeeeeen boxershort aan zeg,hoe kom je erbij)
nu moet t allemaal zo laag mogelijk en zoveel mogelijk boxer zien..(althans alle knullen lopen zo.dus t zal wel zo horen)
zeg wel eens zo kun je toch niet lopen,je krijgt je benen niet eens ver genoeg om een stap te maken...haha nee mam dat zie je verkeerd,je moet nu gewoon wat kleinere stappen nemen.....

bij de meiden mag ie weer niet zo laag,nee daar moet eigenlijk net t bovenste stukje van je string zichtbaar zijn....broeken op de heup,vooral niet meer....man,hadden wij t toch vroeger stuk makkelijker........

affijn,morgen stad open,dus hij gaat morgen op broekenjacht met vriend van hem,met mijn pinpas,en broekprijs limiet.......dus ze zoeken t maar uit.


fran
nee ben eigenlijk totaal niet zenuwachtig voor den helder.heb al van wilma en willie gehoord dat t een hele fijne arts is die goed naar je luistert,dus heb daar veel vertrouwen in.foto''s spreken voor zich,ik kom ook niet met foto;s aan waar niks op te zien is(had natuurlijk ook gekund).zonder tape is t nu echt niet meer uit te houden,dus er moet gewoon wat gaan gebeuren.de vraag is alleen wat,en daar hoop ik woe een antwoord op te krijgen..maar zenuwachtig nee.
ben meer zenuwachtig voor t bellen van mijn bedrijfsarts.vind t altijd zo vervelend om te zeggen dat t nog steeds niet goed gaat.hij heeft me niet meer gezien/gesproken sinds mei geloof ik.en dat ik nu weer moet zeggen dat t niet goed gaat vind ik lastig....ook al is t een topvent,misschien juist daarom.hij is steeds zo voor me bezig,en er zit maar geen vooruitgang in...

groetjes kira


Geschreven door: Jenny op Zondag 17 September 2006 om 10:26 Ongepaste reactie?

Goedemorgen allemaal,

Weer terug uit het Limburgse! We hebben een hele gezellige dag gehad! En prachtig weer, dus lekker in de tuin gezeten.
Kreeg helaas door de warmte wel veel pijn aan mijn schouder, maar dat mocht de pret niet drukken. De heer des huizes had heerlijk gekookt, Grieks!
Hij ( die man dus..) heeft een groot heupprobleem en al diverse orthopeden bezocht, o.a. Belgie, nu krijg ik van hem een adres van een orthopeed (dacht in Maastricht) weet niet of dat een schouderspecialist is, maar even informeren kan nooit kwaad!

Fran, goed gedronken?

Kira, da''s fijn dat je zo even kunt binnenlopen bij de kapper om je haar te laten wassen!
Inmiddels ben je tig pond zwaarder door alle tape????

Kaatje, alweer een beetje zonniger gehumeurd?
Kan me indenken hoor dat je even een beetje uit je hum bent, maar je hoeft je van mij niet op de achtergrond te houden! In goede en slechte tijden kan je hier terecht!!!!

Johan moet zo eerst de tuin in, pompoenen zoeken! Kwamen gisteravond terug en alle pompoenen in de kraam waren op!!! Alle grote en al het kleine sierfruit!!
20 euro in het potje! Dus dat kerstdiner gaat helemaal goedkomen!

Het is hier nog maar sombertjes. Straks nog even richting Hilversum, plantjes en de brievenbus en dan maar even een rondje Gooi doen.

Gezellige zondag allemaal!
Liefs, Jenny

Geschreven door: kaatje op Zondag 17 September 2006 om 10:39 Ongepaste reactie?

hey jenny,

gezellie, gaan we samen naar maastricht.
humeur is weer goed. had gisteren ook een slechte start gemaakt met mijn pubertje. tja, soms komt alles op een hoop en dan barst het bommetje. maar heb ,nog, geen kort lontje vandaag.

limburgse groetjes van kaat.


Geschreven door: Jenny op Zondag 17 September 2006 om 10:51 Ongepaste reactie?

Hoi Kaat,

Ja, soms zou je de pubers even achter het behang willen plakken! Maar, het gaat over hoor! Maar snap best als je zelf al niet lekker in het velletje zit een puber dan net eventjes de druppel kan zijn!
Nu maar hopen dat het pubertje van je vandaag wat aangenamer gezelschap is!!!

Liefs, Jenny


Pagina 356 van 761 pagina's met reacties
Eerste : Vorige 10 pagina's [351 352 353 354 355 356 357 358 359 360Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen