Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

kira

Geschreven op: Maandag 13 Juni 2005 om 12:14
Ongepast of beledigend?

wordt 6 juli geopereerd aan schouder,Neerplastiek.loop ook nogsteeds bij de fysio om spieren sterker te maken. Echter begint nu ook de linkerkant vervelend te doen bij aanhechting biceps.Fysio zegt dat dat meestal komt als andere arm al tijdje last geeft.beweeg hem genoeg maar gaat niet over.Kan dus ook op den duur weer impingement geven.wie heeft dit ook gehad, operatie aan de rechterkant en ondertussen klachten aan de andere schouder, hoe verloopt dit.heb voor rechts ook medicijnen Arcoxia 60 ,dit zou dus voor linker ontst.ook moeten werken,maar doet niks.
 

Reacties op dit bericht:

Pagina 362 van 761 pagina's met reacties
Eerste : Vorige 10 pagina's [361 362 363 364 365 366 367 368 369 370Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: kaatje op Dinsdag 19 September 2006 om 12:50 Ongepaste reactie?

hoi ellis,
nee, ben niet geopereerd aan het ac gewricht.
het is de bedoeling om tijdelijk aan pijnbestrijding te doen, wat betreft de peesinklemming bij mij. maar het is een heel ingewikkeld en langdurig verhaal om de oorzaak daarvan te vertellen. maar komt waarschijnlijk ook door verkeerde stand schouder, andere kant, en daardoor lichaamshouding plus overbelasting. maar ik heb nog een paar ziekenhuisbezoeken te gaan, moet dus nog even afwachten over hoe en wat.
heb trouwens meer last met vochtig weer, niet met de warmte of zon.

jenny,
of het effect heeft? nou........?in ieder geval behoud ik de beweginguitslag die ik nu heb en dat vind ik al heel veel waard. maar ik ga er niet op vooruit. nog niet!
nee, de orthopeed is niet dr. geesink. die heeft mij wel twee keer aan mijn knieŽn geopereerd. nu heeft mijn orthopeed me doorverwezen naar dr. arens.
wil de pagina wel weten hoor. begrijp het inmiddels ook allemaal in het engels.
de blokkade waar je orthopeed het over heeft heet een rf-lease. kijk even op
http://www.pijnpolikliniek.info/index.php?page=39§ion=8
daar zie je hoe dat in zijn werk gaat. heb het zelf al verschillende keren gehad.

kira,
den helder word dus spannend!

liefs van kaat


Geschreven door: Jenny op Dinsdag 19 September 2006 om 12:58 Ongepaste reactie?

Hoi Kaat,

Dus het heeft effect!!! Dat je de bewegingsuitslag houdt die je nu hebt is natuurlijk enorm belangrijk! En die vooruitgang gaat wel komen!!!!

Of het nou om die rf-lease gaat heb ik niet helemaal begrepen......hij had het over iets anders volgens mij (lekker duidelijk he smiley ?)
Want hij stond nou niet direct te juichen toen ik hem vertelde over de blokkade die v.d.List voorstelde. Maar misschien heb ik het wel helemaal verkeerd hoor...

Kan nergens die pagina terugvinden.....heb de geschiedenis van de comp al uitgespit.....dus mail naar mijn dochter gestuurd!

Liefs, Jenny


Geschreven door: frannie op Dinsdag 19 September 2006 om 12:58 Ongepaste reactie?

hoi

kira,hij is in iedergeval wel eerlijk! hopelijk komen ze er morgen wel uit!
misschien zal ie nog wel wat onderzoeken willen doen,...bereid je erop voor anders is het zo''n teleurstelling.
dus je bent de hele middag nog wel even bezig,maakt niet uit voor en goed doel.
kan je even al je scans vergelijken met elkaar!
als je het nou niet zo goed ziet! moet je naar kladblok gaan in office! je scherm groter maken! dan heb je een witte achtergrond net als zo''n lichtbak die zei gebruiken...... smiley.....

jenny ,gelukkig dat je ortho wel menselijk is.........weer een beetje hoop,toch?

groetjes frannie


Geschreven door: Jenny op Dinsdag 19 September 2006 om 13:05 Ongepaste reactie?

En weer.....

De pagina is; www.pubmed.com

Hoop dat jullie er wat aan hebben!
Veel snuffelplezier!

Jenny


Geschreven door: kaatje op Dinsdag 19 September 2006 om 13:12 Ongepaste reactie?

ken hem al, maar toch bedankt.
op dezelfde pagina die ik je heb gegeven staat nog een pijnbehandeling die ik ook heb gehad. de iontoforese. misschien bedoelt hij dat?

liefs kaat


Geschreven door: Anita op Dinsdag 19 September 2006 om 13:23 Ongepaste reactie?

Hoi,

Kira, dat is wel eerlijk van je orthopeed. Morgen dan den helder, ben echt benieuwd. Wens je alvast heel veel succes!! Zal morgen voor je duimen.

Jenny, fijn dat je eigen orthopeed zich erin gaat verdiepen. En precies zoals je zelf al zegt, hij is niet de schouderspecialist maar wel menselijk. Veel plezier vanavond bij de film.

Kaatje, ik snap jou ontkenning wel hoor. Het is gewoon moeilijk om te accepteren dat je bepaalde dingen niet meer kan en daaraan toegeven ook. Heb ik zelf ook. Heb me gister wel afgeremd en vandaag. Wilde namelijk ook nog boven stoffen, stofzuigen en dweilen. Maar merkte, na de badkamer, dat het echt genoeg was geweest voor de schouder. Nu had ik me voorgenomen om dat vandaag te doen. Maar aangezien ik nog wat last heb en dadelijk moet werken en dus ook nog een eind auto rijden, heb ik het maar achterwege gelaten. Wel moeilijk om het te laten hoor. Maar ja, als ik nu te veel in het huishouden ga doen, dan overbelast ik het nog meer en kan ik dadelijk die 2 dagen werken niet meer. En dat wil ik nu niet meer opgeven. Tot aan mijn vakantie wil ik die 2 dagen gewoon kunnen gaan en na de vakantie wil ik er toch een dag erbij.

Pff die 2 dagen doorbewegen bij jou, voel de pijn die je dan mee moet maken al. Is echt geen pretje dat doorbewegen. Maar het heeft dus wel effect. Je maakt dan wel geen vooruitgang, maar ook geen achteruitgang. Als je het niet zou hebben, zouden de bewegingen waarschijnlijk nog minder zijn.

Frannie, kan vanavond grey''s niet kijken, moet werken tot 8 uur. Ben dus pas om kwart voor 9 thuis. Maar Milco neemt het op voor me. Kan ik het deze week kijken.

Nou dames, wens jullie allemaal nog een fijne avond.
Kira, nogmaals veel succes morgen!!
Kaatje, doe niet te gek vanavond op het werk hť, doe ik ook niet, ahum ahum.

Liefs, Anita


Geschreven door: kira op Dinsdag 19 September 2006 om 13:24 Ongepaste reactie?

haha jen
heb ik allang gelezen.......
en kom je echt wel uit hoor.......zeg dat maar tegen je dochter....haha,ja dat krijg je he als je al tijdje ermee loopt......
wie kent er trouwens frans? heb ik ook nog pagina''s van...maar ik kom niet verder dan du pain du vin du boursin........haha

groetjes kira


Geschreven door: wilma op Dinsdag 19 September 2006 om 13:30 Ongepaste reactie?

hoi kira,
ik spreek frans....
kom maar op, hahah.
groetjes, wilma


Geschreven door: kira op Dinsdag 19 September 2006 om 13:31 Ongepaste reactie?

sterker nog jen,had daar sc joint ingetikt,en kwam uit op 728 artikelen,heb ik dus allemaal nagelopen.............
groetjes kira


Geschreven door: wilma op Dinsdag 19 September 2006 om 13:33 Ongepaste reactie?

ik was hier even aan het kijken of je al nieuws uit het ziekenhuis had..
fijn te lezen dat je arts je doorstuurt.
ik ben nog benieuwder naar morgen.!!!!succes alvast.
groetjes wilma


Pagina 362 van 761 pagina's met reacties
Eerste : Vorige 10 pagina's [361 362 363 364 365 366 367 368 369 370Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen