Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Orthopedie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Orthopedie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anja

Geschreven op: Maandag 10 Juni 2002 om 22:41
Ongepast of beledigend?

Ik heb alles doorgelezen over schouderklachten,maar wordt er niet vrolijk van.Heb zelf al 2,5 jaar last.Geen docter die je serieus neemt.
Heeft iemand wel goede ervaringen met injecties/operaties.Zijn er wel mensen die nu weer pijnvrij zijn. 

Reacties op dit bericht:

Pagina 4 van 9 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9]

Geschreven door: Marcel Trik op Dinsdag 22 Maart 2005 om 12:29 Ongepaste reactie?

Remco,

De operatie komt me bekend voor, ik heb deze zelf anderhalf jaar terug gehad. Ik heb destijds na mijn operatie zo'n drie weken erg veel pijn gehad, daarna verbeterde het. Belangrijk is zo snel mogelijk uit de "sling" te komen. Vraag de chirurg na de operatie wanneer je mag beginnen met hele voorzichtige oefeningen (staat in een boekje dat je meekrijgt). Ik heb te lang gewacht met bewegen, omdat er niet duidelijk was gecommuniceerd dat ik 3 keer per dag even mijn arm uit de "sling" mocht halen. Dan ga je pijn krijgen, die beweging lucht op en geeft een stukje rust. Zorg verder voor een goede pijnstiller, zodat je een beetje kunt slapen. Ik sliep na de operatie het best in zithouding, met een kussen achter mijn geopereerde schouder en mijn benen languit op de bank.

Ook ik heb voor mijn operatie een aantal injecties gekregen en die hebben geen bal geholpen. De oorzaak was bij mij een scheur in de aanhechting van de pees en een gescheurd kapsel. Dit is gerepareerd, maar ik ga begin april weer door de molen, waarschijnlijk is er nog een correctie-operatie nodig. Hiervoor eerst weer fysiotherapie om de pees en het kapsel proberen op te rekken, mocht dat niet helpen, dan ga ik nog een keer onder het mes. Mocht je vragen etc. hebben: m.trik@quicknet.nl

Succes!


Geschreven door: thea de haan op Vrijdag 25 Maart 2005 om 20:24 Ongepaste reactie?

beste anja,

een enkele cortisoninjectie kan geen kwaad maar kijk aub uit: het is troep en je pezen worden er niet beter van; in mijn geval zijn ze door teveel injecties zo verziekt dat er 2 spieren (supraspinatus en infraspinatus) zijn afgescheurd en niet meer aan het bot konden worden gehecht. Gevolg: behoorlijk functieverlies.
Een pasklare oplossing heb ik helaas niet voor je...
Succes ermee,
Thea


Geschreven door: Karin v/d K op Donderdag 7 April 2005 om 13:11 Ongepaste reactie?

Vervolg op 20 februari. Het is nu zo'n 2 maand geleden dat ik de ESWT-Therapie (shockwafe) heb ondergaan. (de soort niersteenvergruiser dus) Gisteren ben ik voor controle geweest: kalk is helemaal verdwenen, en er zat behůůrlijk wat!
Echter de pijn is bijna nog hetzelfde. Het kan zijn dat het na verloop van tijd afneemt, maar het kan ook zijn dat het blijft. Een klein percentage houdt ondanks dat de kalk verdwenen is toch nog klachten zegt de arts. Dit zou na verloop van tijd nog kunnen afnemen. Ik heb nu dan ook met hem afgesproken dat als ik over 2 maanden nog dezelfde pijnklachten heb, ik weer contact met hem opneem.
Herkent iemand dit? En is daar nog een vervolgbehandeling uit voort gekomen?
Groet Karin.


Geschreven door: irma op Donderdag 7 April 2005 om 14:38 Ongepaste reactie?

Mijn man had door een val een schouderblessure. ook zo'n lelijke prik gehad en dat deed niets. Hij heeft toen testen gehad waarin ze controleerde of de zenuwen beschadigd waren. Dat waren ze niet. Toen heeft mijn man fysiotherapie gehad waarbij hij oefeningen moest doen om de spieren aan de achterkant v.h. schoudergewricht te versterken en dat nielp. Hij kan nu bijna alles weer en pijnvrij. succes


Geschreven door: Yvonne uit Oss op Dinsdag 12 April 2005 om 08:25 Ongepaste reactie?

Ik ben op 2-2-05 geopereerd aan mijn re-schouder na diverse injecties te hebben gehad. Een MRI-scan wees uit dat de pees mogelijk gescheurd was en dat die dan gehecht zou moeten worden. De pees was echter niet gescheurd maar gerafeld. Hier was niets aan te doen. Ik heb nu meer pijn dan voor de operatie. Heb fysio gehad maar moest hier acuut mee stoppen. Ik slik nu arcoxia aangevuld met 3x2 paracetamol maar dit helpt ook niet. Ik krijg soms verschrikkelijke pijnscheuten. Volgens de ortopeed is mijn schouderkapsel verschrompeld. Wie kent dit???


Geschreven door: Hilde op Zondag 17 April 2005 om 20:05 Ongepaste reactie?

Hallo lotgenoten

Ik heb hier al veel gelezen maar nu zou ik eens graag willen weten wie is geopereerd aan het ac gewricht en wat de resultaten zijn.Ik heb nu een inspuiting gekregen en krijg er maximum twee nadien operatie maar dokter staat er zelf niet honderd procent achter.Ik zou graag met mensen in contact willen komen die aan het ac gewricht zijn geopereerd.


Geschreven door: Paulo op Maandag 18 April 2005 om 14:54 Ongepaste reactie?

Hallo. Loop bijna een jaar met heftiger wordende pijn in rechterschouder. Spuiten hebben niet geholpen. Uit MRI is gebleken dat ik een versleten gewricht heb en dat zich tussen het gewricht een de pees een 6-tal cystes hebben gevormd. Deze worden in 1e instantie weg genomen met behulp van shocktherapie. Dat zou pijnlijk zijn volgens mijn orthopedisch medicus. Door deze behandeling wordt getracht het probleem te verhelpen. Zo niet dan volgt een operatieve ingreep. Wie heeft dezelfde ervaring en kan rsultaten noemen?


Geschreven door: lpo op Maandag 18 April 2005 om 16:59 Ongepaste reactie?

Hallo allemaal
ik heb drie weken geleden neerplastiek gehad
nu elatief weinig last maar wel bij heffen van de arm nog en met kracht zetten en rond het sluetelbeengebied

voor de operatie ook diverse injecties m,aar hielp niet want slijmbeurs was helemaal verdikt en verhard is nu helemaal weg incl. stukje bot
nu meer ruimte
zijn er nog meer leeftijdgenoten 26 jaar die dit hebben gehad


Geschreven door: Margo op Dinsdag 19 April 2005 om 18:27 Ongepaste reactie?

Na dit alles gelezen te hebben heb ik weer kleine hoop ik heb al ruim 10 maanden last van mijn rechterschouder ik heb 2 spuiten gehad en een MRI maar er is helemaal niks op te zien nu ben ik vandaag terug geweest en volgens de arts is het een chronische slijmbeursontsteking die vanzelf over gaat wat moet ik nu ben een beetje radeloos moet ik naar een ander ziekenhuis en dan weer van voor af aan beginnen, mijn specialist heeft het niet eens over opereren gehad ofzo iets volgens hem ben ik klaar maar ik kan zo toch niet doorgaan?????


Geschreven door: gerard op Dinsdag 19 April 2005 om 20:46 Ongepaste reactie?

Hallo ik ben Gerard ik wil je vertellen dat ik aan beide schouders ben geopereerd een z.g neerplastiek.
De laatste keer was in november 2004
later naar de therapeut en bei alle beide schouders is de pijn verdwenen
ik hoop dat je er iets mee kunt.
Veel sterkte


Pagina 4 van 9 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen