Vraag het de redactie

LET OP: Dit is geen officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u sterk om met uw eigen behandelend arts contact op te nemen.

Nekhernia

Adnil, geschreven op: Zaterdag 14 Okt '17 om 07:51

Hallo, sinds begin juli loop ik met veel pijn in mijn linkerarm (voor de tweede keer in anderhalf jaar); tintelingen / prikkelingen tot in de duim en wijsvinger die ook anders aanvoelen dan de overige vingers, uitstralende pijn vanuit achterzijde schouder tot duim en wijsvinger met het gevoel van stroom door de arm, niet op de schouder kunnen liggen. Mijn hoofd naar achter en zijwaarts draaien kunnen de klachten oproepen. Erg veel pijn met fietsen en auto rijden. Eerst bij de orthopeed geweest; multidirectionele instabiliteit bdz en doorverwezen naar Neuroloog; geen uitval, wel verminderde reflexen links. Hij denkt aan een nekhernia dan wel CTS. Nu MRI laten maken van de nek en dan zul je net zien; de klachten worden langzaam minder en heb pas over 2 weken de MRI.
Is een nekhernia altijd te zien op een MRI ook als de klachten al een stuk minder of wellicht al weg zijn? Vermoedt u ook een nekhernia? Of kunnen deze klachten toch allemaal worden toegeschreven aan de multidirectionele instabiliteit? Overigens ben ik 4 jaar geleden aan de linker schouder geopereerd;
Capsular shift. Ben 44 jaar.
Titel Auteur Geschreven op
iconspacerNekherniaAdnilZaterdag 14 Okt '17 om 07:51
spacericonspacerNekherniaAdnilZaterdag 14 Okt '17 om 08:01
spacericonspacerNekherniaredactieorthopedie1Zaterdag 14 Okt '17 om 10:11
spacericonspacerNekherniaAdnilZaterdag 14 Okt '17 om 15:17
spacericonspacerNekherniaredactieorthopedie1Zondag 15 Okt '17 om 12:20
spacericonspacerNekherniaAdnilMaandag 13 Nov '17 om 12:52
spacericonspacerNekherniaredactieorthopedie1Dinsdag 14 Nov '17 om 12:39
(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Orthopedie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen