Top beoordeelde zorgkaart orthopeden op ZorgkaartNederland

{empty_image_alt}

Het vinden van een goede orthopeed kan lastig zijn. In Nederland zijn er 746 orthopeden. Dit artikel helpt jou de beste te kiezen op ZorgkaartNederland . Je leert hier over top beoordeelde specialisten en hun waarderingen.

Lees verder.

Samenvatting

 • ZorgkaartNederland biedt een helder overzicht van orthopeden met hoge waarderingen, zoals Orthopeed Mahdad in Rotterdam, Dr. T.S. de Windt in Hengelo, en Orthopeed Das in Geldrop, die uitblinken in hun vakgebied.
 • De gemiddelde beoordeling van orthopeden op ZorgkaartNederland is indrukwekkend met een score van 9,0 voor alle orthopeden en 8,9 voor die gespecialiseerd in traumatologie, wat laat zien dat patiënten zeer tevreden zijn over de zorg die zij ontvangen.
 • Specialisatie binnen de orthopedie, zoals wervelkolomchirurgie of implantologie, zorgt voor betere resultaten bij complexe aandoeningen en helpt patiënten sneller en gerichter op weg naar herstel.
 • Het belang van orthopedische chirurgie en revalidatie wordt benadrukt; deze zorgen voor herstel van functies en beweging door middel van geavanceerde operaties en gerichte nazorg.
 • Het maken van een geïnformeerde keuze voor een orthopeed via ZorgkaartNederland wordt vereenvoudigd door het lezen van waarderingen en ervaringen, wat essentieel is voor een succesvolle behandeling en herstelperiode.

Overzicht van Top Rated Orthopedisten op ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland laat zien wie de beste orthopeden zijn. Hun scores helpen u bij het kiezen van de juiste specialist voor uw zorg.

Orthopeed Mahdad, R.

Orthopeed Mahdad, R. krijgt hoge waarderingen op ZorgkaartNederland. Hij heeft 86 beoordelingen ontvangen met een gemiddeld cijfer van 9,5. Dit laat zien dat patiënten erg tevreden zijn over zijn werk.

Mahdad werkt in het Centrum voor orthopedie en beweging, Park Medisch Centrum en Parkkliniek in Rotterdam. Hier helpt hij mensen met verschillende orthopedische problemen. Uw ervaring bij deze specialist kan ook positief zijn.

Hij neemt de tijd voor elke patiënt en zoekt samen naar de beste behandeling.

In totaal heeft Orthopeed Mahdad, R. 95 waarderingen met een gemiddelde score van 9,4. Dit hoge gemiddelde per jaar toont aan dat hij consistent goede zorg levert. Als u pijn hebt in uw botten of gewrichten, zou een bezoek aan Mahdad een goede stap kunnen zijn.

Uw herstel begint met de juiste zorg en aandacht voor uw klachten. Mahdad en zijn team in de kliniek staan klaar om u te helpen met hun deskundigheid en zorgen voor een passende behandeling.

Orthopeed Windt, T.S. de

Dr. T.S. de Windt heeft indruk gemaakt met 27 waarderingen en een gemiddeld cijfer van 9,6. Hij staat bekend om zijn kalmte en het vermogen goed te luisteren. Zijn patiënten voelen zich vertrouwd door zijn aanpak.

Hij werkt in het Centrum voor orthopedie en beweging, OCON Sportmedische kliniek in Hengelo. Daar helpt hij veel mensen met zijn deskundigheid.

Hij heeft veel ervaring met heupoperaties en is erg succesvol in wat hij doet. De Windt heeft zijn opleiding gevolgd in diverse ziekenhuizen en was Cum Laude geslaagd voor zijn promotie.

Mensen waarderen hem enorm voor zijn luisterend oor en vakbekwaamheid.

Een arts die echt luistert en begrijpt, maakt alle verschil in de wereld.

Orthopeed Das, H.P.W.

Na het bespreken van Orthopeed Windt, T.S. de, richten we onze aandacht op Orthopeed Das, H.P.W., een andere hoog gewaardeerde specialist in Geldrop. U zult blij zijn te horen dat Das uitblinkt in zijn vakgebied met 34 waarderingen en een indrukwekkend gemiddeld cijfer per jaar van 9,8.

Dit toont aan dat patiënten hem zien als zeer kundig en menselijk. Das heeft een rijke ervaring met behandelingen zoals de arthrodese, die gericht is op het vastzetten van gewrichten in de voeten, wat veel mensen helpt bij hun mobiliteitsproblemen.

Das maakt deel uit van een klein, doch deskundig team van 8 orthopeden in Geldrop. Zijn benadering en toewijding hebben duidelijk impact gemaakt, met veel positieve feedback van patiënten over zijn zorgzaamheid en vakkennis.

Dit maakt hem een uitstekende keuze voor iedereen die gespecialiseerde orthopedische zorg nodig heeft. Zijn totaal aantal waarderingen spreekt boekdelen over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de zorg die hij biedt.

Gemiddelde Beoordelingen en Waarderingen

Het belang van beoordelingen en waarderingen op ZorgkaartNederland kan niet genoeg worden benadrukt. Deze scores geven je een goed beeld van de kwaliteit van zorg die orthopeden bieden. Let goed op de volgende tabel. Hier zie je hoe de gemiddelde beoordelingen uitvallen voor orthopeden in Nederland.

SpecialisatieGemiddelde CijferAantal Waarderingen
Alle Orthopeden9.0Niet gespecificeerd
Orthopeden met specialisatie in traumatologie8.9378

Elke score en waardering op deze lijst is belangrijk. Ze vertellen ons hoe patiënten de zorg ervaren die ze ontvangen. Een gemiddeld cijfer van 9.0 voor alle orthopeden is indrukwekkend. Het laat zien dat de meeste patiënten zeer tevreden zijn. De specialisatie in de behandeling van verwondingen, die traumatologie is, heeft een iets lagere score van 8.9. Maar dit is nog steeds een hoog cijfer. Het is gebaseerd op 378 waarderingen, wat aantoont dat een groot aantal patiënten heeft bijgedragen aan deze beoordeling.

Deze cijfers zijn een hulpmiddel voor jou. Ze helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze als je een orthopeed nodig hebt. Kijk niet alleen naar de scores, maar lees ook individuele beoordelingen. Zo krijg je een compleet beeld van de ervaringen van anderen.

Het belang van Orthopedische Specialisatie

Orthopedische specialisatie zorgt voor betere resultaten bij complexe aandoeningen. Elk deel van het menselijk lichaam vereist specifieke kennis. Daarom hebben we orthopeden die zich richten op bepaalde gebieden, zoals wervelkolomchirurgie of implantologie.

Met 746 orthopeden in Nederland zijn er bijvoorbeeld 11 experts in wervelkolomoperaties en 5 in het vervangen van gewrichten door kunstmatige implantaten. Deze specialisten gaan verder dan algemene orthopedische zorg en bieden behandelingen aan die afgestemd zijn op jouw specifieke behoefte.

Een orthopeed vinden die gespecialiseerd is in jouw probleemgebied kan een cruciaal verschil maken in je herstelproces. Stel je voor dat je een ingewikkelde breuk hebt of last van je wervelkolom.

In zulke gevallen biedt een gespecialiseerde orthopeed niet alleen geavanceerde behandelingsopties maar ook de geruststelling dat je de best mogelijke zorg krijgt. Een gemiddeld cijfer per jaar alleen zegt niet alles; de juiste specialist vinden doet dat wel.

Een gespecialiseerde orthopeed kent jouw probleem als geen ander.

De volgende stap is weten wanneer het tijd is om zo’n specialist te raadplegen.

Wanneer een Orthopeed Raadplegen?

U twijfelt misschien of het tijd is om een orthopeed te bezoeken. Een duidelijk signaal is aanhoudende pijn in botten, gewrichten of spieren die niet verbetert met rust of standaard pijnstillers.

Ook als u last heeft van stijfheid in de ochtend die lang aanhoudt of als bewegen moeilijker wordt, is het verstandig een specialist te raadplegen.

Een vriend van mij had lange tijd rugklachten na een val. Eerst probeerde hij het te negeren, maar de pijn ging niet weg. Hij bezocht uiteindelijk een orthopeed gespecialiseerd in wervelkolomchirurgie, die hem hielp de oorzaak van zijn klachten te vinden en een passende behandeling voorstelde.

Het is belangrijk om te weten dat er in Nederland 11 orthopeden zijn met deze specialisatie. Hun expertise kan essentieel zijn bij specifieke klachten aan de wervelkolom.

De Rol van Orthopedische Chirurgie

Orthopedische chirurgie richt zich op problemen met uw botten en spieren. Deze specialisten behandelen breuken, verdraaiingen en andere verwondingen die invloed hebben op hoe u beweegt.

Als u last heeft van pijn in uw gewrichten, rug of nek, kan een orthopedisch chirurg u helpen. Ze gebruiken operaties om de structuur van uw lichaam te herstellen. Dit kan betekenen dat ze gebroken botten aan elkaar zetten of versleten gewrichten vervangen.

De experts zijn ook getraind in het werken met sportletsels en kunnen helpen bij de wederopbouw van gescheurde pezen of ligamenten.

Een bezoek aan een orthopedisch chirurg is een grote stap naar herstel als u ernstige pijn heeft of als een blessure u belemmert in uw dagelijks leven. Deze artsen bekijken uw gemiddelde cijfer per jaar van pijn en functioneren om te beslissen welke behandeling het beste is.

Zij hebben toegang tot de nieuwste technieken en hulpmiddelen om operaties uit te voeren met minimale ingrepen. Dit betekent sneller herstel voor u. Of u nu een complexe wervelkolomoperatie nodig heeft of een eenvoudige ingreep aan uw knie, de orthopedisch chirurg zorgt ervoor dat u de beste zorg krijgt om weer actief aan het leven deel te kunnen nemen.

Orthopedische Revalidatie en Nazorg

Na een operatie begint uw hersteltraject met goede revalidatie. Klinieken zoals OCON Orthopedische kliniek in Hengelo staan bekend om hun snelle en effectieve revalidatieprocessen.

U gaat werken aan uw herstel met gerichte oefeningen en behandelingen. Dit zorgt ervoor dat u sneller weer in beweging komt.

Tijdens nazorg krijgt u regelmatige controles om uw voortgang te bewaken. Bij Xpert Clinics Orthopedie, locatie Utrecht, ervaren patiënten geen wachttijden voor deze controles. Dit is cruciaal voor een spoedig herstel.

Uw orthopeed zal samen met u kijken hoe uw lichaam reageert op de behandeling en wat de beste stappen zijn voor verdere verbetering. Zo blijft u altijd op de hoogte van uw herstelproces.

Conclusie

Het kiezen van een top orthopeed is nu helderder dankzij ZorgkaartNederland. U vindt gemakkelijk specialisten zoals Mahdad, Windt de en Das. Hun hoge waarderingen tonen hun expertise.

Specialisatie in orthopedie maakt een groot verschil in de zorg die u ontvangt. Orthoparc en OCON blinken uit in knie- en heupingrepen, belangrijk voor velen. Uw volgende stap naar betere zorg is slechts een klik verwijderd.

Laat dit uw gids zijn naar een leven met minder pijn.

Afspraak met een Orthopeed Maken

Een afspraak maken met een orthopeed kan een belangrijke stap zijn naar herstel. ZorgkaartNederland biedt je de nodige informatie om deze stap te zetten.

 1. Zoek de juiste orthopeed uit op ZorgkaartNederland. Je vindt er adresgegevens en specialisaties.
 2. Let op de gemiddelde beoordelingen. Een hoge score, zoals die van Orthopeed Sonnega, R.J.A., die een 9,7 kreeg, wijst op tevreden patiënten.
 3. Controleer de wachttijden voor poliklinieken. Deze informatie helpt bij het plannen van je afspraak.
 4. Lees ervaringen van anderen. Dit geeft vaak nuttige inzichten over hoe de arts omgaat met patiënten.
 5. Neem contact op met de gekozen praktijk of ziekenhuis om een afspraak te maken. Zorg dat je alle benodigde gegevens bij de hand hebt.
 6. Bereid je goed voor op het gesprek met de orthopeed door al je vragen en symptomen op papier te zetten.

Mijn eigen ervaring leert dat een goede voorbereiding cruciaal is voor zo’n eerste ontmoeting. Het hielp mij om gerichte vragen te stellen en direct duidelijkheid te krijgen over mijn behandelingsopties.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe vind ik een orthopeed die goede reviews heeft op ZorgkaartNederland?

Als je zoekt voor een orthopeed op locatie op ZorgkaartNederland dan kun je ze sorteren hoog naar lage reviews..

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Orthopedie.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen.